Instagram
yellow.hr //

Instagram

Augusto Coffee Shop, Rovinj

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Augusto Specialty Coffee Shop (@augustocoffeeshop)

Smješten u centru Rovinja, Augusto Coffee Shop poslužuje kavu prženu u vlastitoj pržionici. Rustikalna unutrašnjost lokala u skladu je sa vanjskim dijelom koji se nalazi u jednoj od klasičnih rovinjskih ulica. Uz kavu možete kušati jednu od slastica koje imaju u ponudi.

Yellow, Lovran

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Yellow Coffee (@yellow.hr)

Novootvoreni Yellow osim fine kave nudi i svježe cijeđene sokove te popularno zeleno piće, matchu. Kao prvi „specialty coffee shop“ u Lovranu, savršeno se uklapa u bogatu gastronomsku scenu Lovrana i okolice.

D16 Coffee, Zadar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli D16 Specialty Coffee Shop (@d16coffee)

Smješten nadomak zadarske rive, osim okusa fine kave D16 Coffee nudi i miris mora. Ako se nalazite u blizini ili čekate brod, svakako sjednite isprobati kavu i uživajte u ambijentu zadarskih ulica.

kava2, Split

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli kava.family coffee roasters (@kava.family)

Kava2 jedna je od dvije Kava Family lokacije, a nalazi se na obroncima splitskog Grada. U ponudi imaju kavu, prženu u pržionici u Splitu te slastice, a možete se smjestiti u veliki vrt koji je dio samog kafića, okružen drvećem naranča i šipka.

Fyaka Coffee, Makarska

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fyaka | Speciality coffee shop | Makarska (@fyakacoffee)

Fyaka Coffee prvi je i jedini „specialty coffee shop“ u Makarskoj. U ponudi imaju organske čajeve, svježe sokove i selekciju kave iz Cogito i Kava Family pržionica. Vanjski stolovi smješteni su ispred ulaza, u maloj ulici visokih kamenih kuća koje pružaju morski ugođaj.

Cogito Coffee Shop, Dubrovnik

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cogito Coffee (@cogitocoffeeroasters)

Cogito kao jednu od brojnih lokacija ubraja i lokal u Dubrovniku. Nalazi se u srcu Starog grada, u samim gradskim zidinama. Iako je jedan od manjih Cogito kafića, vanjski prostor nalazi se u tunelu zidina koji ga zaklanja od ljetnog dubrovačkog sunca. Osim kave pržene u svojim pržionicama, nude i osvježavajući domaći ledeni čaj. 

Lifestyle