1664 Blanc
Promo //

1664 Blanc

Osim izvanrednog okusa, 1664 Blanc također donosi i element elegancije i sofisticiranosti. Njegova kraljevsko plava boca odmah privlači pažnju i dodaje dozu elegancije svakoj prilici. Odgovara različitim prilikama, bilo da je riječ o opuštenom druženju s prijateljima ili elegantnoj večeri uz obrok. Njegova suptilna i uravnotežena aroma čini ga savršenim izborom za sve one koji traže vrhunsko iskustvo u svakom gutljaju.

1664 Blanc, pivo sa stilom, potiče zajedništvo i uživanje u dobrom društvu, ono briše granice i okuplja ljude oko zajedničkog uživanja u vrhunskom okusu. 1664 Blanc stvoren je za ljubitelje i ljubiteljice dobrog stila i sve one koji i u svakodnevici pronalaze razlog za slavlje i uživanje.  Njihova sposobnost da prepoznaju i cijene kvalitetu u različitim područjima, bilo da je riječ o umjetnosti, dizajnu, hrani, piću ili glazbi, čini ih izvorom inspiracije za sve oko sebe. Njihova strast potiče druge da istražuju i uživaju u raznolikosti svijeta okusa, otvarajući put ka novim spoznajama i iskustvima.

Ako još niste probali 1664 Blanc, pivo sa stilom, pronađite ga u obližnjim kafićima i bolje opremljenim trgovinama te uživajte u njegovom jedinstvenom okusu. 1664 Blanc dolazi u četiri varijante: staklenoj bočici od 0.33l, limenci od 0.5l, multipakiranju od četiri 0.33l limenke, te točenoj varijanti koja je dostupna u kafićima. Bez obzira na to gdje se nalazite, najbolje je uživati uz 1664 Blanc kada je dobro ohlađen.

Lifestyle