Jagermeister //

Promo

Sedam metara visoka skulptura jelena putovat će po najjačim festivalima u Hrvatskoj, a prva postaja je zagrebački Katran koji slavi 15. rođendan.

Posjetitelje će 19. travnja ispred Katrana dočekati dobro poznati Jägermeisterov festivalski jelen koji simbolizira Journey of the stag, DJ duo Vanillaz će Lovačku sobu uroniti u boiler room iskustvo koje stapa stage s dance floorom. Unutar festivalskog jelena očekuje vas zabavna gaming zona, a ekipa koja se uključi u igre će dobiti zlatnik s kojim imaju pravo na free shot u Lovačkoj sobi. Jägermeister vas poziva da predahnete od svakodnevice i dođete s ekipom u Katran na dobru zabavu i legendarne ice cold shotove.

Jagermeister

Jelenova festivalska putovanja

U identitetu ovog brenda je noćni život i kreativnost pa već tradicionalno na svakom dobrom događanju i festivalu organizira najbolju zabavu. Jedan od pouzdanih pokazatelja da vas očekuje nezaboravna noć je velika figura Jägermeisterovog jelena koja oduševljava sve posjetitelje festivala. U jelenovom se festivalskom prostoru nalaze razne zabavne igre, kao i šank s ice cold shotovima.

Ovogodišnji bogati popis festivala na kojima ćete susresti festivalskog jelena uključuje Sea Star Festival, Zagreb Music Fest, Drito iz Osijeka, Pine Fest, Student Day festival, Forestland, Graffiti na gradele i Beat na moru. Journey of the Stag možete pratiti na web stranici jagermeisterbestnights.hr gdje vas očekuje ucrtana ruta jelenovog putovanja.

Jägermeister će na svakom festivalu biti prisutan i putem sadržaja na Instagram stranici. Bit će tu takeovera umjetnika i influencera, backstage tura i posebnih darivanja, a pratitelji će moći uživati u svim zbivanjima baš kao da su dio festivala.

Jagermeister

Promo

”Jägermeister je brend koji slavi noćni život i podržava glazbenike, umjetnike i kreativce. Isto, Jägermeister je vezan uz svoju publiku i uvijek ćete nas sresti na svim mjestima gdje se ljudi dobro zabavljaju. Ogromna skulptura jelena koja putuje Hrvatskom je atraktivan dodatak svakom dobrom festivalu, a publika ga voli i zbog šanka sa savršeno posluženim ice cold shotovima i zbog dobre zabave", istaknula je Nadine Kramarić, Senior Brand Manager Jägermeistera za Hrvatsku.

Pratite Journey of the Stag sve do jeseni i pridružite nam se na najboljoj zabavi diljem Hrvatske.

Lifestyle