Fotografija: Profimedia
//

Fotografija: Profimedia

Slučaj Kate Middleton, voljene vojvotkinje od Cambridgea, već neko vrijeme trese javnost i puni novinske stupce diljem svijeta. Naime, Kate je zadnji put u javnosti viđena za vrijeme Božića, nakon čega je u siječnju imala zakazanu operaciju abdomena. S obzirom na to da je ovo inače operacija koja ne zahtijeva dugi oporavak, mnogima nije bilo jasno gdje je vojvotkinja i što se s njom događa.

Tako internetom već tjednima kruže brojne teorije zavjere, od toga da Kate ima neizlječivu bolest, pa do toga da je suprug William vara i da je zauvijek napustila palaču. Ulje na vatru dodala je i  fotografija princeze objavljena na službenoj Instagram stranici za koju se ispostavilo da je lažna, što je itekako dalo povoda za sumnju u istinitost priča s dvora. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

No, izgleda kako bi brojnim nagađanjima napokon mogao doći kraj jer je Kate u subotu snimljena u Windsoru. Novinar The Suna snimio je kraljevski par kako opušteno šetaju i pričaju, noseći kese iz trgovine, a Kate na videu izgleda i više nego dobro. Toliko dobro da neki komentiraju kako to nije prava Kate i kako je riječ o još jednoj montaži.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Sun (@thesun)

Kate je na videu vidno mršavija nego inače, ali to možemo prepisati operaciji i oporavku, no ono što nam stvara upitnike nad glavama je činjenica da nakon cijele drame par najopuštenije odlazi u trgovine, a ljudi okolo njih uopće ne reagiraju na njihovo prisustvo. Čudno zar ne? Ono što su neki još primijetili su Božićne dekoracije u pozadini koje su već odavno trebale biti uklonjene s ulica kao i to da Kate u licu izgleda dosta mlađe. 

 

@thetvandmoviequeen It’s her. Let’s move on. She’s been where Kensington said she’s been… recovering in PRIVATE #katemiddleton #princewilliam #williamandandkate #fypシ #foryou ♬ original sound - Andrew DeVitre

Što je točni istina doznat ćemo vrlo brzo, budući da je najavljen kako bi se Kate iza Uskrsa trebala vratiti svojim kraljevskim dužnostima, no sve u svemu, moramo priznati da je cijela ova priča s Kate jako zbunjujuća, a to je u današnje vrijeme sasvim dovoljno da se stvore bizarne spekulacije i sumnje. Mi se samo nadamo da je princeza dobro i da će se uskoro vratiti na " posao".

Lifestyle