Instagram
@juliafox //

Instagram

Televizijski program postao je bogatiji za još jedan modni reality show- OMG Fashun. Voditeljica showa je Julia Fox, a zajedno s američkim stilistom Law Roachom vodi OMG Fashun. Iako ovo nije novi televizijski format, a emisije poput Project Runaway i America's Next Top Model bile su uvijek gledane no show Julije Fox ima malo drugačiji pristup modi. Naglasak je na održivosti materijala i recikliranju odjeće koje je danas jedna od gorućih tema u modnoj industriji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Fox (@juliafox)

OMG Fashun idealan je format za mlađe generacije koje su danas sve više osjetljivije na pitanje održivosti u modi. Svaka revija koja je prikazana u realityu inspirirana je održivom modom, a održive modne kreacije ocjenjuju stručni tim sudaca kojeg čine osobe iz televizijskog i modnog svijeta. Tri natjecatelja se u svakoj emisiji natječu u dva različita izazova, a kroz natjecanje potiče ih se da koriste što više održivih i nekonvencionalnih materijala. Trajanje jedne epizode prilagođeno je mlađim generacijama koje će u 20 minuta moći uživati u jedinstvenim kreacijama koje su stvorili natjecatelji. 

Show je s emitiranjem krenuo 6. svibnja na E! televiziji, a svaki tjedan emitira se po jedna epizoda. Iza showa stoji produkcijska kuća Scout Productions koja je poznata po drugim uspješnim i popularnim reality emisijama poput Queer Eye. 

Fox je već prije imala televizijskog iskustva

Juliji Fox ovo nije prvi televizijski projekt. Iza sebe već ima dokumentarac Fantasy girl u kojem je otkrila trgovinu ljudima i maloljetnicama te osvijestila taj problem. Fantasy girl je izašao 2021. godine, a 2019. je izašao je film Uncat Gems s Adamom Sandlerom u glavnoj ulozi. Osim glumačkih pothvata, okušala se u i u pjevačkim vodama. Nedavno je objavila svoju prvu pjesmu Down The Drain, a to je ujedno i naslov njezine prve knjige.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Fox (@juliafox)

Pop kultura