@Ladygaga
Instagram //

@Ladygaga

Kraljica senzacionalnih nastupa i kreativnih odjevnih kombinacija, Lady Gaga, još jednom nas je uspjela očarati svojom autentičnošću i talentom. Nakon uspješne turneje u 2022. godini koja je slijedila Gagin šesti album, Chromatica, pjevačica se okrenula produciranju,,concert speciala“ Chromatica Ball. Premijeru možete pogledati već 25. svibnja na HBO streaming platformi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

The Chromatica Ball turneja

Izlaskom Gaginog uspješnog albuma Chromatica 2020. godine, došlo je vrijeme i za dugo iščekivanu turneju Chromatica Ball. Turneja se originalno trebala održati 2020. godine, no nakon dvije odgode napokon je održana od srpnja do rujna 2022. godine.  Koncerti su održani isključivo na velikim stadionima na otvorenom, kako bi fanovi mogli u potpunosti doživjeti Gagin vokal i dinamične nastupe. Ovaj album i turneja nisu samo jedni u nizu Gaginih uspjeha, već njezin način zalaganja za osobno izražavanje, autentičnost, LGBTQ+ zajednicu te mentalno zdravlje. Njene nastupe i na ovoj turneji obilježili su bogati dizajni pozornice, zapanjujući vizualni efekti i promjene outfita te zarazna energija koja publici ostavlja nezaboravno iskustvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Premijera Chromatica Ball Concert Speciala

,,Concert special“ koji je osmislila i kreirala Lady Gaga snimljen je na Dodger stadionu u Los Angelesu s publikom od 52 tisuće ljudi. Izvršni producenti specijala su Gagin menadžer Bobby Campbell, direktor turneje Arthur Fogel te John Janick i Steve Berman iz diskografske kuće Interscope Records. Koncert se sastoji od pjesama s albuma Chromatica poput Rain on me, Chromatica 1 i 2  i Supid Love te poznatih hitova poput Bad Romance, Poker Face, Shallow, Just Dance te u prosjeku traje 130 minuta. Specijal će biti dostupan za gledanje na streaming platformama HBO Max, HBO GO, Three i ThreeNow, a na platformi Max možete ga pogledati već 25. svibnja.

Pop kultura