Tom Ackerley i Margot Robbie
Profimedia //

Tom Ackerley i Margot Robbie

No, samozatajni producent koji će vjerojatno ovog tjedna biti gost raznih „sve o suprugu Margot Robbie“ rubrika u braku je s jednom od najvećih zvijezdi današnjice- već ste pročitali o kome je riječ. Margot, najljepša, najfascinantnija Margot. Margot Robbie i Tom Ackerley u braku su osam godina, i rade zajedno (Ackerley je glumac, redatelj i producent koji je za svoj rad na filmu Barbie zaradio nominaciju – onu za najbolji film). Iako su osnovali svoju producentsku kuću (koja stoji iza Barbie, ali i hitova Ja, Tonya i Promising Young Woman) prije braka, iako su u stabilnoj vezi cijelo desetljeće, društvene mreže i dalje zapravo ne znaju prepoznati njegovo lice. Što je, u vremenu kad household names postaju i ljudi koji su snimili slučajni viralni video u supermarketu, zapravo uber cool.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tom Ackerley (@alpha_meows)

U redakciji Ella jutros se vodila žestoka (ok, mrvicu pretjerujem, ali, imajte milosti, vruće je) rasprava o tome je li Ackerley offline husband ili hype boyfriend. U prijevodu želimo reći da je refreshing što Robbie ima tako uspješan i stabilan brak bez populariziranja istog na socialu. Čak i za vrijeme Barbie crvenih tepiha, Ackerley je rijetko (gotovo nikad) stajao kraj nje; ne samo da je pustio Robbie da ima svoj trenutak ne pretvorivši ga u „njihov“ (iako je radio na filmu!), već je time emanirao nevjerojatnu dozu samopouzdanja. Ne ugrožava ih njezin zvjezdani momenat prošlog ljeta, njezina putovanja, nagađanja o ljubavnom životu, komentari, obožavanje cijelog svijeta; Ackerley i Robbie nisu, zbog njegovog izostajanja, odavali dojam da je on ljut ili jalan, zavidan ili ljubomoran, pa ga zato nema. Baš suprotno: njezina snaga i allure, a i određena doza tajanstvenosti upravo leži u toj nevjerojatnoj privatnosti koju su uspjeli zadržati.

Ackerley nije ljutit ni kiseo kad ga se i snimi: on je veselo, smiren, uspješan. Čovjek ima osjećaj da se osjeća dobro jer mu je žena megastar – što, da, zvuči kao stvar koja bi se trebala podrazumijevati, ali, sjetimo se na tren Bena Afflecka. U redu, nije sad tren da opet operemo Bena. Ipak, moram reći, barem na primjeru braka Margot Robbie, da se čini da je „manje je više“ u pitanju parova gdje je žena mega izložena i mega uspješna, neka dobra formula. Podsjećaju me mrvicu na brak Meryl Streep  i Cate Blanchett, koji su dugo godina odolijevali svim izazovima koje uspješne žene u centru pažnje cijelog svijeta mogu imati sa svojim partnerima, a koji su, nasumičnim redom: kastracija radi toga što je poznatija, što zarađuje više, što ima bolje poslovne prilike, što u restoranu lakše dobiju rezervaciju na njeno ime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tom Ackerley (@alpha_meows)

Ackerley je, kaže Elle tim koji ga naziva hype boyfriendom, ne samo svjesno u drugom planu, već i vrlo podržavajuć: navodno postoji snimka njega kako fotografira (svojom voljom, bez njezinih intervencija, bez molbi, bez svađa!) Margot na crvenom tepihu, oduševljen njenom ljepotom, elegancijom i performanceom. Tako se svrstao uz bok s Tomom Hollandom i Travisom Kelceom, koji su spektakularna nova vrsta muževa u pop kulturi i biznisu, dečki koji nisu uteg svojoj ženi megazvijezdi, već podrška i koji ju vole baš zato što žena rastura. I prije no što skočite: je, i nama je tužno da je to nešto što slavimo. No, danas je divan dan, jer je Margot Robbie trudna i sretna, i nitko ju doma nije zlostavljao zato što je uspješna, a to je nešto što želimo i svima vama koje ste zvijezde u nekom drugom mikrosvemiru.

Pop kultura