Emma Corrin
Profimedia //

Emma Corrin

Emma Corrin, 28-godišnja glumica, najpoznatija po svojoj ulozi u seriji The Crown, odabrala je odvažnu crnu mini haljinu za premijeru filma Deadpool & Wolverine u Berlinu iz jesenske kolekcije za 2024. poznate francuske modne kuće Saint Laurent. Elegantnu svilenkastu haljinu upotpunila je crnim remenom i visokim čarapama te elegantnim crnim cipela na petu koje su dodatno izdužile njezine noge, pa je Emma izgledala spektakularno. 

Ono što nam je posebno zapelo za oko su delikatne Cartier zlatne naušnice koje su se istaknule zahvaljujući Emminoj bob frizuri i prirodnom make-up izgledu, pa iako na prvu ovaj outfit izgleda provokativno, zapravo predstavlja pravo utjelovljenje sofisticiranosti i elegancije. 

Emmina uloga Cassandre Nove u dugo očekivanom Marvelovom filmu pokrenula je veliko oduševljenje među obožavateljima, a premijera u Berlinu pokazala se kao puni pogodak, učvršćujući Emmu Corrin kao silu na koju treba računati kako u filmskoj, tako i u modnoj industriji.

Ryan Reynolds i Hugh Jackman također su bili na premijeri. Holivudske ikone, koje repriziraju svoje uloge Deadpoola i Wolverinea, sa smiješkom su pozirale za kamere, a nije izostajalo ni njihovog prijateljskog podbadanja koje je zaštitni znak njihovog prijateljstva, još od Ryanovog braka sa Scarlett Johansson i vremena koje su proveli zajedno na snimanju Wolverinea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Emmin izgled i prirodna ljepota definitivno zaslužuju titulu najboljeg look- a dana, a obožavatelji s nestrpljenjem očekuju izlazak filma i još jednu sjajnu izvedbu ove talentirane glumice.

Moda