Zendaya
Profimedia //

Zendaya

Zendaya je opet u akciji! Odnosno, ne možemo baš reći da se u posljednje vrijeme ikako primirila i prestala nas oduševljavati svojim look-ovima od kojih je svaki bolji od onog prethodnog. Tako je na samom početku ovog tjedna još jednom zapalila društvene mreže kada se u Parizu pojavila na predstavljanju svog najnovijeg filma, Challengers.

Talentirana glumica i modna ikona pokazala je svoj besprijekorni ukus noseći dva izvanredna komada brenda Louis Vuitton. U prvom izdanju, Zendaya je zračila razigranom energijom u zanosnoj baby doll haljini sa zeleno-bijelim šahovskim printom koju je ukomponirala uz elegantne bijele salonke. Ovo je zapravo arhivski komad koji je dizajnirao Marc Jacobs 2013. godine, a Zendaya ga je iznijela na svoj poseban način, utjelovljujući savršenu kombinaciju elegancije i razigranosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🦋zendaya fan page🦋 (@perfectdaya__)

Savršeni dodatak ovom looku, bila je Zendayina plava kosa koju je stilizirala u elegantnu punđu s razdjeljkom sa strane i ukrasila chic bijelom vrpcom.

Sljedeći look je uključivao svilenu bluzu, također od Louis Vuittona, koja se savršeno uklopila sa širokim hlačama koje su graciozno padale preko njenih gležnjeva. Za ovaj "elegantniji" look, Zendaya je raspustila kosu i tako postigla još moćniji vizualni dojam cijelog izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya updates✨ (@zendayac.96)

Dok Zendaya preuzima ulogu rastuće teniske zvijezde Tashi Duncan u filmu Challengers, njezini outfiti nastavljaju oduševljavati, kako modni, tako i glumački svijet. Zendaya je zapravo odličan primjer kako bez puno napora utjeloviti snagu lika kojeg predstavlja u filmu, a da pri tom zadrži svoj posebni i autentični pečat. Jako se veselimo njezinim sljedećim izdanjima!

Moda