Foto: Profimedia
Foto: Profimedia //

Foto: Profimedia

Kažu da se o osobi može saznati puno na temelju parfema koje koristi, a sudeći po omiljenim parfemima Meghan Markle, zamišljamo nježan, ali ujedno snažan karakter. U nekoliko navrata otkrila je koje parfeme preferira, a najbolje od svega je što nije riječ o skupocjenim i rijetkim mirisima. Ako ste u potrazi za novim parfemom, možda vas inspirira njezina lista favorita kojima je vjerna već godinama.

Oribe Côte D'Azur

Utjelovljujući suptilni luksuz, Oribe Côte d'Azur Eau de Parfum odražava sklonost sofisticiranosti, s dodirom topline. Ovaj miris produžetak je čuvene linije za njegu kose Oribe, a u njemu se isprepliću note kalabrijskog bergamota, bijele leptiraste jasmina i sandalovine pa ostavlja dojam elegancije. Njegova osvježavajuća, ali raskošna suština u skladu je s Meghaninom estetiku i kalifornijskoj živahnosti. 

Promo foto
Promo foto

Promo foto

Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt

Ovaj parfem evocira privlačnost obalnih krajolika, a kako ga Meghan često nanosi, zamišljamo da odražava njezinu privrženost prema prirodnom spokoju i vitalnosti. Infuziran esencijom svježe morske soli, minerala i aromatične kadulje, ovaj miris zrači osjećajem spokoja i sofisticiranosti. Prigodno za snažnu i gracioznu ženu.

Promo foto
Promo foto

Promo foto

Jo Malone London Wild Bluebells

Delikatno sladak i svjež, Jo Malone London Wild Bluebell Cologne karakterizira Meghaninu ljubav prema bezvremenskoj ljepoti i prirodnoj privlačnosti. S njegovim mješavinama zelenih listova i karanfila, ovaj miris evocira čarobnu esenciju proljeća, a njegova suptilna elegancija i cvjetni tonovi u skladu su s njezinim autentičnim stilom koji naglasak stavlja na klasiku. 

Promo foto
Promo foto

Promo foto

Ljepota