Fotografije: ImaxTree by Launchmetrics
//

Fotografije: ImaxTree by Launchmetrics

Za tjedan dana glavni milanski željeznički kolodvor Milano Centrale pretvorit će se u ekspanzivnu galeriju povodom Monclerove izložbe „An Invitation To Dream“ koju je osmislio Jefferson Hack. Kao inspiracija i tema izložbe poslužila je pokretačka snaga koja stoji iza kreativne strane brenda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moncler (@moncler)

Ovo je prvi put u povijesti da neka znamenitost Milana u tolikoj mjeri prihvaća umjetnost unutar njihovog prostora koja će također biti otvorena za javnost. Milano Centrale inače je glavni željeznički kolodvor u Milanu gdje svakodnevno prolaze tisuće ljudi, a za potrebe izložbe cijeli prostor bit će prilagođen događanju. 

U rujnu 2022. godine na glavnom milanskom trgu ispred katedrale Duomo Moncler je priredio spektakl povodom obilježavanja 70. godišnjice modnog brenda. Događaju su mogli prisustvovati građani i turisti pa se tako unatoč kiši koja je tada padala okupio veliki broj ljudi.

Fotografije: ImaxTree by Launchmetrics

Fotografije: ImaxTree by Launchmetrics

Na Monclerovoj nadolazećoj izložbi koja će sigurno okupiti velik broj zaljubljenika u modu surađivali su kustos Jefferson Hack i fotograf Jack Davison. Kroz fotografije je predstavljen rad kreativnih direktora brenda poput Daniela Arshama, Rina Sawayama i drugih. 

Izložba je za posjetitelje otvorena od 15.-21. travnja. 

Moda