Honey
Fotografije: Promo //

Honey

Ovoga puta, radi se o proizvodima za njegu kože HONEY koji su privukli pažnju zbog svoje posvećenosti prirodnim, održivim i učinkovitim proizvodima za njegu kože.

HONEY je nagrađivani danski brend za njegu kože koji je osnovala zajednica pod nazivom “To The Moon, Honey” - autentična i inspirativna online zajednica koja prihvaća i potiče žene i majčinstvo te dijeli iskustva putem podcastova i članaka. HONEY je kolekcija čistih, organskih i učinkovitih proizvoda za njegu kože bez mirisa, formuliranih s provjerenim i sigurnim sastojcima koji su temeljito testirani i mogu se koristiti u svim fazama života, uključujući tijekom trudnoće i dojenja. Proizvodi su jednostavno luksuzni iznutra i izvana I predstavljaju ultimativnu definiciju čiste ljepote.

HONEY proizvodi imaju certifikate Allergy Certified, Cosmos Organic i Nordic Ecolabel, od kojih svaki ispunjava stroge ekološke i zdravstvene zahtjeve. Brend su osnovale Liv Winther i Bea Fagerholt, koje su također osnivačice zajednice za majčinstvo, To The Moon, Honey.

"Od kad smo 2018. pokrenule To The Moon, Honey, sanjale smo o stvaranju vlastitog brenda za njegu kože. Naša stalno rastuća zajednica žena potvrdila nam je potražnju i važnost visokokvalitetnih proizvoda za naše kupaonice."

S ukupno 20 godina iskustva kao urednice ljepote u nekim od vodećih danskih modnih časopisa, kao i s okom za kvalitetne sastojke i učinkovitost, Liv i Bea su pažljivo pregledale tisuće proizvoda prije nego što su se našli na stranicama njihovih časopisa.

Asortiman brenda To the Moon, Honey sastoji se od:

HONEY Every Face Cream;

HONEY Cleanser;

HONEY Hydra Serum;

HONEY Body Oil;

HONEY Face Oil 

Hydra Serum je nagrađen kao Niche Proizvod Godine na Danish Beauty Awards 2023. Ovo priznanje dodjeljuje se u znak prepoznavanja inovativnog proizvoda koji cilja specifičan segment industrije ljepote.

"Hranjivi hidratantni poticaj s naglaskom na niacinamidu i hijaluronskoj kiselini — značajnim sastojcima za dobro hidratiziranu kožu i ujednačen ton kože, bez obzira na tip kože i dob. Hydra Serum nosi certifikate Allergy-Certified i Nordic Swan Ecolabel te je bez dodanog mirisa. HONEY zaslužuje da ga otkriju svi," rekla je danska Beauty Award ocjenjivačka komisija o serumu. Prestižne Danish Beauty Awards održavaju se godišnje i prepoznaju izvanredne nacionalne i međunarodne proizvode za ljepotu.

Ljepota