Neno Belan
Top Radio //

Neno Belan

O ljubavi pjeva nevjerojatnih 40 godina, uz njegove pjesme zaljubili su se mnogi, a iduće godine svojim će obožavateljicama i njihovim pratnjama na Dan žena pokloniti čaroliju u zagrebačkoj Areni. Poznati hrvatski kantautor i glazbenik Neno Belan u razgovoru za TOP RADIO u showu Barbare Kolar najavio je najveći koncert karijere „Regata života – Belanovih prvih 40“ koji će 8. ožujka 2025. godine Arenu Zagreb preplaviti valovima emocija, vrhunskim performansom i jednim od najljepših pjesama hrvatske glazbene povijesti.

Nježan, samozatajan, strastven i romantičan, ovaj omiljeni glazbenik će uz pratnju svojih Fiumensa i fantastičnih gostiju vrhunskih pjevača i instrumentalista servirati točno četrdeset najznačajnijih pjesama iz svoje impozantne glazbene karijere. Bit će to slavlje mediteranske kancone začinjene zvukovima dobrog starog popa i rocka.

Zanimljive pojedinosti otkrio je poznati glazbenik Barbari Kolar:

„1985. godine sam potpisao prvi profesionalni ugovor u životu i od tada smatram da je počela moja profesionalna karijera. Sljedeće godine će biti 40 godina od toga događaja pa sam odlučio to obilježiti na jedan lijepi način, a to je s ogromnim velikim koncertom u Areni koji će vjerovali ili ne, trajati oko četiri sata!...Ovo će ipak biti kako i dolikuje za 40. godišnjicu rekordni koncert..."

Neno Belan
Top Radio

Neno Belan

Dodao je:

"Napravit ćemo spektakularan koncert..."

Na pitanje što je za njega sreća, odgovorio je simbolično:

„Život je lijep i upravo ovo što sada radim, tu sam s vama, najavljujem na TOP RADIJU top koncert!“

Za kraj gostovanja svojim obožavateljima je poručio:

„Došao sam u studio da zajedno s TOP RADIJEM najavim svoj top koncert života, kruna moje karijere!...Ajmo svi zajedno zapivati i razveseliti se...!“

Tako će se vjerni obožavatelji moći prisjetiti poznatih evergreena kao što su „Sunčan dan“, „Rijeka snova“, „Pričaj mi o ljubavi“ i mnogih drugih. Na repertoaru će se naći i nova Belanova pjesma „Regata života“ koja će biti premijerno izvedena na Melodijama Jadrana u lipnju ove godine. Ova zanimljiva uglazbljena priča o jedriličaru olimpijcu Filipu Jurišiću, njegovoj ljubavi prema jedrima i moru, ujedno je i priča o Belanu i njegovoj jedinstvenoj plovidbi oceanima pjesama koje vole sve generacije.

Koncert „Regata života“ održat će se 8. ožujka 2025. godine u zagrebačkoj Areni, u organizaciji produkcijskih kuća Baba Production i Thrill Music te uz medijsko pokroviteljstvo TOP RADIJA. Ulaznice za ovaj rođendanski glazbeni spektakl u prodaji su putem sustava Eventim.

Pop kultura