Nespresso
Matej Grgic/ //

Nespresso

Jedan zeleni oldtimer, klasični MG kabriolet, jedna ženstvena Vespa i nezaboravan okus Nespresso kave bili su ključni elementi oklade Luke Nižetića i Tare Thaller. Glazbenik i glumica odlučili su se kladiti – a deblji kraj izvukao je Luka, koji je kući morao na Vespi, dok je Tara uživala u vožnji MG-jem.Sve je zaokružio nezaboravan okus Nespresso Vertuo kava, od aromatične Triple Double, kremastog Bonusa dobrodošlice, slatkog i nježnog Favorita dana do intenzivne Duple šanse.

Nespresso
Matej Grgic/

Nespresso

Upravo su vrste Nespresso kava – njihove razlike u duljini, intenzitetu, teksturi, aromatičnosti i aftertasteu – bile predmet oklade. Vjerujete li vi da kavu biramo prema svojoj osobnosti i da se omiljeni crni napitak uvijek nekako slaže s našim karakterom? Luka nije vjerovao pa je prošao baš kao i George Clooney u globalnoj Nespresso reklami – obojica su doma išli na Vespi. Njihove kolegice – Tara i Julia Garner provozale su se u elegantnom kabrioletu.

Nespresso
Matej Grgic/

Nespresso

„Možda se čini čudnim, ali svaka kava, baš kao i svatko od nas, ima svoj autentičan, jedinstven karakter. Osim što kave mogu biti različitih duljina pa ih pijemo kao Ristretto, Espresso, Double Espresso ili neku dužu opciju tipa Gran Lungo ili Mug, osim što ih možemo piti kao crne kave ili da im dodajemo mlijeko, svaka od njih ima i nekoliko karakteristika koje u kavama uvijek opisujemo. To su gorčina i svježina, intenzitet, tijelo, aromatičnost i aftertaste. Zbog svega toga, ima smisla birati kavu prema našem karakteru“, rekla je Maja Milovanović, Nespresso Coffee Ambasadorica.

Za sve koji žele vrhunsko iskustvo kave iz udobnosti svog doma, i to uz samo jedan pritisak gumba, to je moguće uz niz Vertuo aparata, uključujući Nespresso Vertuo Pop u živopisnim bojama, koji je na Nespresso eventu završio u rukama jedne sretnice.

Nespresso
Matej Grgic/

Nespresso

Asortiman kave sadrži neke od najfinijih zrna Arabika i Robuste koje pružaju intenzivan, gladak i slojevit okus, uz vrhunsku kvalitetu kave i beskonačne prednosti recikliranja na najodgovorniji način. Nespresso zna recept za savršeno jutro!

 

Lifestyle