Chilly //

Promo

Intimni gelovi i maramice osmišljeni su za specifične potrebe tvog intimnog područja. I kod kuće i izvan kuće, intimnim gelovi i maramice, s nježnim formulama koje sadrže molekule protiv neugodnih mirisa čine da se uvijek osjećaš svježe i opušteno, sama sa sobom ali i s drugima, u svim životnim avanturama! Svi Chilly proizvodi poštuju tvoj prirodni pH intimnog područja i sadrže molekule protiv neugodnih mirisa kako bi se uvijek osjećala sigurno i opušteno.

Chilly Gelovi

Chilly Delicate gel bit će tvoj novi najbolji prijatelj ako tražiš proizvod za osjetljivu kožu. Njegova formula obogaćena je prirodnim ekstraktima aloe vere i hamamelisa koji su poznati po svojim umirujućim svojstvima. Chilly Delicate Gel obogaćen je anti-odor molekulama koje neutraliziraju i smanjuju stvaranje neugodnih mirisa.

U trenucima kada trebaš dodatnu zaštitu kao što su odlasci na bazen ili u teretanu tu je Chilly Protect gel. Njegova jedinstvena formula obogaćena majčinom dušicom i kaduljom, higijenskim agensima poznatim po svojim antiseptičkim svojstvima, pridonosi učinkovitoj obrani i zaštiti u najrizičnijim trenucima.

Chilly Intimne Maramice

Kako bi se osjećala sigurno i opušteno tijekom dana tu su Chilly intimne maramice. Savršene su za korištenje u pokretu, bilo da si na poslu, u teretani ili na putovanju. Poštuju pH intimnog područja i sadrže molekule protiv neugodnih mirisa kako bi se uvijek osjećala sigurno i opušteno, gdje god se nalazila.

Chilly Delicate intimne maramice su pravi izbor kada ti je potrebno nježno a temeljito čišćenje. Njihova formula obogaćena je aloe verom i hamamelisom stoga su pogodne za nježno čišćenje i najosjetljivijih sluznica poštujući prirodnu fiziološku ravnotežu.

Kada ti je potrebna dodatna zaštita i svježina u pokretu Chilly Protect intimne maramice su tu za tebe. Njihova formula obogaćena je higijenskim agensima za učinkovito zaštitno djelovanje čak i kada posjećuješ mjesta s visokim rizikom od kontakta s bakterijama. S Chilly Protect intimnim maramicama, možeš se osjećati sigurno i svježe, gdje god se nalazila.

Bez obzira na tvoje potrebe, Chilly ima proizvod za tebe. Osjećaj se uvijek svježa uz Chilly!

Lifestyle