Airbrush Flawless Setting Spray
Charlotte Tilbury //

Airbrush Flawless Setting Spray

Proizvod koji je lansirao brend je ruž u nijansi Pillow Talk. Upravo tada je došao do kultnog statusa da bi Tilbury kasnije pod tim imenom proizvela cijelu liniju proizvoda, od liplinera, sjajila za usne, palete za oči do rumenila. Tilbury je poznata po itekako kićenim opisima, a razni modeli, glumice su u središtu promotivnim kampanja. Prije nekoliko godina je predstavila nove ruževe Hot Lips 2, a nijanse je nazvala po slavnim ženama - Viva La Vergara“ je bila inspirirana glumicom Sofijom Vergarom, „Amazing Amal“ međunarodnom odvjetnicom za ljudska prava Amal Clooney. 

Airbrush flawless setting spray je nagrađivani i drugi najprodavaniji setting spray na Sephorinoj online trgovini. Ne sadrži alkohol što isušuje kožu niti ulja koja začepljuju pore. Ima skincare svojstva pa japanski zeleni čaj štiti prirodnu barijeru i hidratizira. Aromatična smola smanjuje povećanje pora što je posebice potrebno ljeti kada se zbog visokih vrućina otvaraju i šire. Ovaj setting spray se može našpricati u koracima između apliciranja proizvoda. Ako se baza sastoji od većinski kremastih proizvoda kao bronzer i rumenilo, onda je bolje našpricati prije završetka cijelog looka zbog tendencije kremastih proizvoda da se pomaknu ili izblijede.

To se događa upravo zbog toga što su nos i čelo najtopliji dijelovi lica i zbog toga na tom području prvo „otklizne“ makeup. Ipak, savjetuje se pošpricati s 20-ak centimetara udaljenosti prije dodavanja maskare kako bi se izbjeglo razmazivanje iako Tilbury tvrdi da je setting spray waterproof. Korak koji je neizbježan je potapkati sve kapljice s lica da se ne uništi baza. To se može postići laganim tapkanjem ili spužvicom za šminku, nikako kistovima zbog njihove nedovoljne gustoće i strukture četkica (čak niti s kabuki kistom). Setting spray se može nanositi tijekom cijelog dana da se vrati izgled svježine.

Ljepota