Foreo
Promo //

Foreo

S preko 20 milijuna korisnika i maloprodajnom prisutnošću u više od 80 zemalja, FOREO je na čelu inovacija u ljepoti od 2013. godine. Pretvarajući rutine njege kože u luksuzne rituale opuštanja i pružajući vidljive, klinički dokazane rezultate, FOREO predstavlja spoj najnovijih tehnologija, nagrađivanog švedskog dizajna i znanja o prirodnim procesima kože, čineći brigu o sebi jednostavnom, laganom i ugodnom.

Osnovan kao rezultat pogrešno odabranog poklona za godišnjicu i osnovan u Švedskoj, FOREO je crpio inspiraciju iz strasti zemlje prema minimalističkom dizajnu i naglasku na elegantnim oblicima koji služe svojoj funkciji. Kao brend posvećen iznimnoj kvaliteti i inovacijama, FOREO je stvorio vizionarske, učinkovite proizvode koji će trajati cijeli život. Od revolucionarnog uređaja za čišćenje lica LUNA™, uređaja za duboku hidrataciju lica UFO™, do najsnažnijeg uređaja s mikrostrujom BEAR™ i prve svjetske silikonske sonične četkice za zube ISSA™, FOREO je odlučio voditi s inovativnim konceptima, umjesto da doprinosi marginalnim poboljšanjima već dostupnih proizvoda.

FOREO se fokusira na radikalne inovacije i uvođenje revolucionarnih tehnologija koje postavljaju nova pravila u industriji ljepote. Traži ono što nedostaje i stvara moderna, korisnički orijentirana rješenja. Razvojni proces obično traje nekoliko godina za svaki uređaj. Takav vremenski okvir omogućuje razvoj novih tehnologija, temeljito istraživanje, dizajn i usavršavanje svakog aspekta uređaja. Na primjer, gotovo 5 godina je bilo potrebno za razvoj UFO™, prvog pametnog tretmana maskama na svijetu.

UFO™ nudi tretmane za lice na spa razini u roku od 2 minute ili manje, kombinirajući LED svjetlosnu terapiju s krioterapijom (hlađenje), termoterapijom (zagrijavanje) i T-Sonic™ pulsacijama. Prva generacija UFO™ lansirana je 2018. godine, uvodeći potpuno novi način korištenja maski za lice, pretvarajući 20-minutni tretman u revolucionarni 2-minutni ritual - s klinički dokazanim rezultatima u učinkovitoj borbi protiv specifičnih problema s kožom. Danas, treća generacija uređaja za duboku hidrataciju lica, UFO™ 3, nudi 14 specijaliziranih tretmana maskama, brže zagrijavanje, Easy Mode s 8 tretmana za brzu offline upotrebu, tehnološka podešavanja putem aplikacije i naprednu kontrolu temperature - sve dizajnirano kako bi se maksimizirale prednosti sastojaka u vašoj omiljenoj UFO™ aktiviranoj maski.

Uvođenje vrhunskih tehnologija ponekad može biti zastrašujuće, FOREO je stoga odlučan učiniti njihove uređaje intuitivnim i jednostavnim za korištenje. Vjeruju da inovacije ne bi trebale kompromitirati jednostavnost - uređaji utjelovljuju ovu filozofiju besprijekornim spajanjem naprednih tehnologija i jednostavne upotrebe.

Još jedan primjer je švedska beauty rutina, FOREO-ova revolucionarna verzija tradicionalne rutine njege kože. Ova rutina od tri i pol koraka, osmišljena za dovršetak u samo sedam minuta, temelji se na minimalnom broju proizvoda i koraka, pružajući maksimalne rezultate i visokotehnološki pristup prirodnoj ljepoti.

Prošle godine, FOREO je proširio svoju ponudu sa skincare kolekcijom, jačajući svoju posvećenost maksimiziranju rezultata kombiniranjem tehnologije i njege kože, formirajući skin-tech pristup, gdje se rezultati međusobno pojačavaju. Ovaj jedinstveni pristup poboljšava apsorpciju aktivnih sastojaka u proizvodima za njegu kože, pružajući vrhunsku učinkovitost u rješavanju specifičnih problema s kožom.

Gledajući unaprijed, švedski skin-tech gigant nastavlja avanturu radikalne inovacije, posebno u segmentu protiv starenja. FAQ™ Swiss, nova marka pod FOREO kišobranom, predvodi put prema potpuno novoj eri protiv starenja kao najmoćnija fuzija profesionalne i kućne ljepote. Posvećeni smo razvoju inovativnih, neinvazivnih tretmana dizajniranih za upotrebu u udobnosti vašeg doma.

Ljepota