Launchmetrics //

Neke osjetljivosti su povezane s različitim životnim okolnostima, neke imaju veze s osobnošću, a nije za zanemariti ni astrološki utjecaj koji neke znakove jednostavno čini malo više osjetljivima od drugih. Kako god bilo, danas nećemo ulaziti u druge pozadine već nas zanima isključivo ona astrološka. Ako imalo pratite astrologiju, onda vas ova 'top tri' neće iznenaditi, a ako je astrologija nešo što povremeno čitate iz znatiželje, na našem portalu pronaći ćete mnoštvo analiza koje se, garantiramo, mogu povezati sa stvarnim osobama. 

Rak

Rak se često smatra najosjetljivijim od svih znakova zodijaka. Pod vladavinom Mjeseca, koji upravlja emocijama i intuicijom, Rakovi su duboko povezani sa svojim osjećajima i osjećajima onih oko njih. Ovaj horoskopski znak poznat je po brižnom stavu i lako može pokupiti vibracije u svojoj okolini, često upijajući emocije drugih. Ova povećana osjetljivost čini Rakove nevjerojatno empatičnima, ali također znači da ih teško okruženje može lako povrijediti ili preopteretiti.

Ribe

Kao vodeni znak poput Raka, Ribe su poznate su po svojoj empatiji i emocionalnoj dubini. Neptun, planet snova i intuicije, vlada Ribama, obdarujući ih urođenom psihičkom sposobnošću. Na Ribe se često gleda kao na mistike zodijaka, duboko usklađene s duhovnim i nevidljivim sferama. To ih čini iznimno osjetljivima na emocionalne struje i često se mogu osjećati neshvaćenima od onih koji su prizemniji ili pragmatičniji. 

Škorpion 

Još jedan vodeni znak koji pokazuje osjetljivost na intenzivniji i dublji način. Pod upravom Plutona, planeta transformacije i podsvijesti, Škorpioni su nevjerojatno pronicljivi, zadiru u dubine ljudske psihe. To ih čini jako svjesnima onoga što nije rečeno - podzemnih struja i skrivenih motiva u interakcijama. Njihova je osjetljivost njihova snaga, dopuštajući im da otkriju istine, ali ih također može navesti da dublje osjete izdaju.

Horoskop