Launchmetrics //

chufy

Za one koji su se suočili s izazovima i tražili izlaz iz stresnih situacija, ovaj tjedan donosi novu perspektivu i prilike za rast. Od ljubavi i karijere do putovanja i osobnog ispunjenja, univerzum vam nudi šanse da prepoznate svoju unutarnju snagu i usmjerite svoje napore prema onome što doista želite.

Ovan 

Dugo si se borio s izazovima. Sada je vrijeme da podigneš pogled i uvidiš ljepotu i nevjerojatne mogućnosti koje te okružuju. Sve što ti dolazi rezultat je tvojih uvjerenja. Umjesto da trošiš energiju preispitujući svoje sposobnosti ili odnose s onima oko tebe, pokušaj sve doživjeti kao dar iz svemira.

Bik 

Već ste počeli uviđati da način na koji brinete o sebi postavlja temelje za sve ostalo u vašem životu, a uskoro ćete vidjeti plodove svog truda. Nastavite se držati ravnoteže koju ste nedavno uspostavili u svom životu, u kojoj ne stavljate svoju dobrobit u drugi plan ni zbog čega ili ikoga. Ako ostanete predani ovoj praksi, možete očekivati financijski dar ili priliku koja će vam pomoći u stvaranju još većeg obilja.

Blizanci 

Nema potrebe da preispitujete priliku koja vam se ukazuje, dragi Blizanci. Iako ste možda uzbuđeni i pomalo nesigurni oko onoga što dolazi, sada je pravo vrijeme da se otvorite i prihvatite razdoblje bogatstva, sreće i većeg ispunjenja u svom životu. Ovaj tjedan je u znaku financija. Bilo da prodajete ili kupujete nekretninu, nalazite se u odličnoj poziciji da istovremeno unaprijedite svoj život i financije.

Rak 

Vrijeme je da se izraziš i staviš svoje želje na prvo mjesto. Ti to zaslužuješ.Ovo imaj na umu kada se Merkur u Djevici poravna s Marsom u Raku u četvrtak, 12. rujna. Ovaj trenutak ti daje snagu da hrabro izraziš svoju istinu i donosiš odluke koje otvaraju nova vrata u tvom životu. Samopouzdanje je ključno – ne čekaj da te netko pozove da podijeliš svoje snove ili ti pruži priliku. Ovdje se radi o tome da prepoznaš svoju vrijednost; zaslužuješ izraziti svoje misli i osjećaje kako bi oblikovao život kakav želiš. 

Lav 

Dopusti si promjenu tempa i proširi svoje mogućnosti. Dok je Merkur bio retrogradan u tvom znaku, bio si prisiljen fokusirati se na druga područja života, možda sumnjajući u to jesi li na pravom putu. Sada, kad je Merkur ušao u Djevicu i više nije retrogradan, možeš se osjećati prizemljeno i sigurno. Iako se možda nisi uvijek osjećao potpuno uvjereno u svoje nedavne odluke – čak i ako to nisi nikome priznao – bio si na pravom putu. Ovog tjedna pruža ti se nova prilika za financijsko obilje. Umjesto da se pitaš je li ovo predobro da bi bilo istinito, shvati da si to zaslužio i da si na tome dugo radio.

Djevica 

Djevice, sada je vrijeme da uživaš u plodovima svog truda. U posljednje vrijeme usmjerila si više pažnje na svoju karijeru ili profesionalni put, iako je to možda bilo izazovno zbog drugih životnih obveza. Čak i ako si nedavno morala napraviti veliku promjenu u karijeri, svojim marljivim i postojanim radom sada dolaziš do zasluženog uspjeha. Jupiter, planet sreće i ekspanzije, donosi ti obilje u karijeri. Iako se ovaj trenutak čini izuzetno važnim u tvom profesionalnom putu, zapamti da je to tek početak onoga što te čeka u narednoj godini – i nemoj zaboraviti, ovo si itekako zaslužila.

Vaga 

Drage Vage, vrijeme je da shvatite da ste na novom životnom putu i da trebate slijediti svoje snove kako bi se ostvarili. Ključni dio ovog procesa je osluškivanje i prihvaćanje svojih unutarnjih misli i želja, onoga što doista želite doživjeti i postići. Svemir vam često pruža prilike da prepoznate vlastitu snagu i prestanete čekati da vam drugi omoguće život iz snova. Zavolite sebe dovoljno da shvatite kako zaslužujete više nego što ste se dosad zadovoljili.  Sada pravo vrijeme da raširite svoja krila i vjerujete u ono što vam je suđeno.

Škorpion 

Nedavno ste se osjećali pod pritiskom u gotovo svim aspektima života, dragi Škorpione, što je razumljivo s obzirom na transformacijski proces kroz koji prolazite. No, važno je da budete spremni prepoznati pozitivne strane situacije. Imati nadu u bolju budućnost sasvim je u redu. Iako se čini da se mnogo toga još mora promijeniti ili je u procesu, sve se odvija za vaše najveće dobro. 

Strijelac 

Ti si taj koji odlučuje o uspjehu koji ćeš postići. Jesi li tada preispitivao svoje odluke ili prilike i bio nesiguran u vezi s time što poduzeti? Možda si se osjećao obeshrabreno zbog situacije. No, to je sada iza tebe, jer se Merkur ponovno vraća u tvoju kuću karijere. Očekuj važnu ponudu za funkciju za koju si se ranije prijavio ili za koju si bio zainteresiran. Ova nova prilika pokrenut će niz pozitivnih promjena u tvom životu.

Jarac 

Morate biti spremni i otvoreni jer vam stiže val novih prilika, posebno u poslu i putovanjima. No, imajte na umu da, bez obzira koliko planirate, trebate biti spremni riskirati kako biste ostvarili svoje snove. Možda postoji neočekivani preokret u ovoj novoj prilici, nešto što ste možda već otpisali kao nemoguće. Zapamtite, ništa nije konačno dok se prašina ne slegne, a iako vas situacija može iznenaditi, to će biti na najbolji mogući način.

Vodenjak 

Dopustite sebi da uživate u životu. Prihvatite nove početke, prepustite se romantici i iskoristite svaku priliku za sreću. Vjerujte da je ovo novo razdoblje vašeg života trajno i usredotočite se na ono što želite stvoriti. Imate potpunu podršku, bilo da se radi o planovima putovanja, dubljoj duhovnoj praksi ili napretku u romantičnoj vezi. Vrijeme je da radite ono što raduje vaše srce i dušu.

Ribe 

Pripremite se za sretan trenutak u svojoj karijeri, Ribe. Marljivo ste radili na svojim profesionalnim snovima. Iako su pred vama još uvijek nevjerojatni trenuci, važno je prepoznati i prihvatiti što Mjesec u Strijelcu znači za vaš život. Ovaj trenutak predstavlja početak novog poglavlja u vašoj karijeri — poglavlja koje će vas vjerojatno odvesti dalje nego što ste očekivali i učiniti sav trud koji ste uložili u svoj život vrijednim.

 

Horoskop