Roxanich Winery
//

Roxanich Winery

One su: Nataša Bagić, menadžerica marketinga za cijelu Balkan regiju u De'Longhi Grupi; Ana Bat, direktorica prodaje i marketinga za Elle Hrvatska; Maja Blumenšajn, direktorica Novih medija na Novoj TV; Sara Foršek Pažin, stručnjakinja za održivi razvoj i poslovanje u M SAN Grupi; Lucia Jerič Palić, galeristica i vlasnica Galerije Kaptol; Nikolina Kolarić, direktorica Ureda za održivo poslovanje u Hrvatskoj poštanskoj banci; Diana Kukić Dasko, direktorica poslovnog razvoja u agenciji Lloyds Digital; Lara Rožanić, direktorica Roxanich Vinarije & Design Hotela te odvjetnica i vlasnica odvjetničkog ureda Dolores Svitlanović. Ideja business Salona je dijeljenje znanja i iskustva na zanimljivim interaktivnim radionicama s krajnjim ciljem kreiranja manifesta o budućnosti ženskog liderstva koji ocrtava temeljne vrijednosti i težnje kada je u pitanju inkluzivno i pravedno radno okruženje.

Roxanich Winery

Roxanich Winery

„Veliko nam je zadovoljstvo imati ovako zanimljiv i raznovrstan kolektiv žena s nama na prvom Lady's Salonu na kojem ćemo postaviti temelje za manifest na temu ženskog liderstva s kojim želimo potaknuti organizacije na akciju. Također, Motovun je tek početak, cilj nam je konačno dostaviti skup isprobanih i testiranih intervencija koje organizacije u Hrvatskoj, a i diljem Europe mogu implementirati na putu prema ostvarenju EU Direktive*. EU nalaže da do sredine 2026. sva trgovačka društva uvrštena na burzu moraju osigurati najmanje 40% ženskih neizvršnih direktora ili zadržati zastupljenost žena od najmanje 33% na izvršnim i neizvršnim funkcijama. Prosječno, velika hrvatska društva trenutno imaju 28% ženskih neizvršnih direktorica i vrijeme da djelujemo je sada.“ – izjavila je Dina Mehulić, osnivačica platforme THE LADY'S REALM. 

Dina Mehulić

Dina Mehulić

Radionice će se održavati u Villi Angelo, dok će sudionice biti smještene u poznatom Winery & Design hotelu ROXANICH na obroncima istarskog grada Motovuna. U sklopu ovog modernog dizajnerskog hotela sudionice će moći uživati i u obilasku vinarije te kušanju odličnih vina kao i u posebnim gastronomskim delicijama koje će obitelj Rožanić pripremiti za njih. 

Roxanich Winery

Roxanich Winery

Lifestyle