Instagram
chanel.beauty //

Instagram

Kroz posljednjih nekoliko tjedana smo na društvenim mrežama uočili renesansu jednog kultnog klasika - pudera u kamenu. Nekada smatran zastarjelim i izbjegavanim proizvodom u makeup setu svakog vizažista, ovaj proizvod doživljava svojevrsni povratak u popularnost. Iako je dewey look i dalje popularan u beauty svijetu, izgleda da je velikom dijelu populacije efekt konstantno mokre ili previše sjajne kože dosadio, a i puder je must have u french girl makeup rutini!

@juliarosemondbeauty This is the absolute best way that you can apply powder foundation. I always used to use the sponge that it came with, and I ended up looking dry and cakey. Using a large firm and dense brush will give you a medium wash of color, and a natural matte finish.  Its the 105 brush by @thebkbeauty! Using @bareMinerals powder foundation.   Follow for more easy and everyday makeup. #powderfoundation #bestmakeupbrushes #powderfoundationroutine #everydaymakeup #makeupforbeginners ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) - Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Moramo priznatu da su puderi u kamenu ili prahu danas daleko dogurali i više se ne zagušuju kožu, niti nam daju onaj ultra mat izgled. S dodanim sastojcima za njegu kože za prirodniji i manje sjajni finish, visokoučinkovitim formulama i praktičnosti u obliku popravljanja šminke u bilo koje doba dana, danas su pun pogodak za svačiju kozmetičku torbicu.

@alexxandra.makeup Replying to @Nushy_x the @L’Oréal Paris true match setting powder has such a gorgeous flawless airbrushed finish🫶🏼 #lorealparis #lorealtruematch #settingpowder #affordablemakeup #pressedpowder #makeuptutorial #viralmakeup #airbrushmakeup ♬ I LUV IT Camila Cabello feat. Playboi Carti - doublecleaks

Prednosti pudera u kamenu su razne, a danas je on daleko od isušujućeg i prašnjavog proizvoda oko kojeg strahujemo svaki put kad ga stavimo u torbicu. Današnji puderi u kamenu su pakirani u inovativne kompaktne kutijice s ogledalima koje ih dobro štite od udaraca, a nerijetko dolaze u metalnim pakiranjima koja pariraju i najskupljim bočicama parfema ili modnim dodacima.

@beautybybanda

A real touchup powder..

♬ original sound - BEAUTYBYBANDA

Uz njihovu svestranost, praktičnost i raznovrsnost dostupnih završnih efekata, postoji nešto u tome da imate puder u prahu pri ruci. To je nešto što privlači i najstručnije vizažiste, ali i sve žene u svakodnevici. Izdvajamo naše favorite!

ELLE Izbor:

Ljepota