Estee Lauder
//

Estee Lauder

Navikli smo da trajanje koje piše na pakiranju pudera nije zaista takvo u realnosti, ali ovaj puder nas oduševio jer se ne pomiče s lica cijeli dan i noć. Odgovara svim tipovima kože - odličan je za suhu kožu, masnu, normalnu ali i kombiniranu kožu. Ima dugotrajnu formulu bez ulja i parfema, koja je otporna na znoj i vlagu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Estée Lauder (@esteelauder)

Estée Lauder Double Wear Stay-in na licu ostavlja mat, ali ipak prirodan finish, bez teškog i beživotnog izgleda koji nitko ne želi. Puder je moguće pronaći u 55 nijansi, tako da odgovara svakom tonu i podtonu kože. No široki raspon nijansi je tek jedna od njegovih prednosti. Ovaj tekući puder izjednačava ten i prekriva sve nepravilnosti, a pruža vam besprijekoran ten svojom srednjom do potpunom pokrivnom moći. Ukoliko probate Double Wear Stay sigurni smo da taj puder biti vaš glavni izbor kod šminkanja za vikend ili za posebne događaje. Na licu lagan i ugodan, ne začepljuje pore i ne uzrokuje nastanak akni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SPENCER (@paintedbyspencer)

Puder stvarno opravdava svoje ime jer nije potrebno popravljanje pudera; onako kako ga ujutro nanesete, takvog ćete ga i skinuti s lica nakon posla ili izlaska. Cijena Double Wear-a je 57 eura, a sigurni smo kako, jednom kad probate ovaj puder, će postati vaš omiljeni beauty proizvod. 

Elle Beauty Awards