Saint laurent fw23
launchmetrics //

Saint laurent fw23

Povratkom u grad nakon godišnjeg odmora se vraćamo u realnost i rutinu, a to je savršeno vrijeme za obnovu naše parfemske kolekcije. Bez obzira na to imate li signature miris ili ne, na parfeme koje nosimo na posao treba obratiti posebnu pažnju. Dok smo itekako ljubitelji samoekspresije, posebice kada smo s bliskim kolegicama i kolegama, u poslovnom svijetu se cijeni pristojan i neupadljiv, ali efektan parfem. Prolazak ljeta ne znači da treba doći kraj citrusnim i svježim notama, no sada ih možemo produbiti interesantnim puderastim, aromatičnim i drvenastim notama koje daju poseban karakter.

Bastille - Demian Promis

Bastille je fenomenalna parfemska kuća koja se temelji na održivim i prirodnim principima, ali i odličnoj parfemskoj znanosti. Ovaj nježni i neupadljivi miris interesantnog karaktera izdvaja nota cimeta i lavande u njegovom gornjem dijelu koja se zajedno s kardamomom utapa u noti mlijeka i lavande u njegovim srednjim notama. Aromatičan i kremast s dodatkom pačulija i graha tonke u bazi, idealan je za svakodnevne poslovne, ali i druge prilike.

Armani - Acqua di Gioia

Acqua di Gioia radosna je esencija Sredozemnog mora. Ovaj osvježavajući vodeni miris otvara se predivnom mješavinom jasmina i ljupkog limuna, zagrijanog drvenim cedrom. Stvoren za živahne optimistične žene slobodnog duha koje su u savršenom skladu s prirodom i sa sobom. Idealan je za ove toplije jesenske dane, ali i u kombinaciji s drugim parfemima bi mogao biti idealan odabir za layering tijekom hladnijeg razdoblja.

Tom Ford - Beau de Jour

Ovaj je parfem idealan za sve koji na posao moraju hladne glave ili uskoro donose važne odluke. Svježi miris lavande iz Provanse uvodi nas u čiste i aromatične aspekte ružmarina. Hladan i osvježavajući ružmarin dodatno je pojačan infuzijom energetske lavande i hrasta lužnjaka. Gornje note su ekstrakt lavande i lavanda; srednje note su ružmarin, mahovina, menta, bosiljak i geranium; donje note su pačuli i amber.

Chanel - No.5 Eau Premiere

Laganije i puno svedenije izdanje od originalne formulacije, Eau Premiere dijeli identične note s originalnom peticom, no ovdje su one puno prozračnije i čistije. To ga čini savršenom opcijom za one koji uživaju u Chanel petici i svim njenim oblicima!  Do izražaja ovdje najviše dolazi aldehidna nota koja s ylang-ylangom, vanilijom i sandalovinom daje kremasti, puderasti parfem koji je definitivno dobar odabir za svako uredsko okruženje.

Sana Jardin - Sandalwood Temple

Ovaj parfem je spa ritual u bočici, te je odličan odabir za one koji žele opustiti sebe, ali i kolege. Sandalovo drvo se često pali u svetim hramovima i blizu njih kao način čišćenja duha i povezivanja s božanskim. S bogatim drvenim bukeom, Sandalwood Temple pjeva s marokanskim nerolijem, obavijenim toplinom aure sandalovine, cedrovine, sa zelenim tonovima ulja vetivera.

Viktor & Rolf - Good Fortune

Bili praznovjerni ili ne, ovaj parfem će vam itekako pomoći u svakom poslovnom okruženju. Očaravajuću i snažnu mirisnu kompoziciju otvaraju note komorača i sirištare. Nakon njih prevladava miris bijelih cvjetova jasmina, koji unosi sunčev sjaj u svaki tmurni, jesenski dan. U donjim notama kriju se kremaste, očaravajuće note vanilije, koje preuzimaju glavnu ulogu na kraju mirisne kompozicije.

The Merchant of Venice - Mandarin Carnival

Ako vam nikad nije dosta godišnjeg ili dalekih destinacija, ovo je parfem za vas. Miris Mandarin Carnival zatvoren je u živahnu razigranu bočicu obojenu u svježu plavu boju s murano dizajnom. Parfem utjelovljuje ove boje svojim naletima citrusne svježine najfinijih domaćih mandarina, a također, kroz slatkoću podsjeća na auru i mističnost egzotičnih zemalja. Prevladavaju note cvijeta naranče, bijele breskve, vodene ruže, mošusa, kašmira, mandarine i gorkog badema.

Ljepota