@tamara
Instagram //

@tamara

Kreće sezona otvorene obuće a samim time i veća briga za naša stopala. Uz pedikuru - kozmetički tretman nogu i noktiju koji ne samo da poboljšava izgled stopala, već i pruža opuštanje i njegu kože i noktiju, više pažnje posvećuje samoj estetici stopala i noktiju na nogama. Tu nastupa trajni lak i različiti dizajni i boje koje ukrašavaju naša stopala a samim time i svaka obuća bolje stoji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Trajni lak na nogama sve je popularnija opcija za one koji traže dugotrajno rješenje za uredne i lijepo oblikovane nokte. Glavna prednost trajnog laka je njegova izdržljivost, ostaje sjajan i neoštećen na noktima do tri tjedna, što ga čini idealnim za ljeto jer običan lak, uz more i pijesak te ostale ljetne uvijete može “preživjeti” do 3 dana, zato je trajni lak idealna opcija. U nastavku vam donosimo tri boje koje će izgledati odlično na vašim stopalima.

French

French pedikura, vječni klasik na rukama ali i na nogama, ostaje omiljeni izbor za žene širom svijeta koji žele postići bezvremenski i elegantni izgled svojih stopala. Ovu pedikuru karakterizira čista, neutralna baza uz dodatak diskretnog bijelog vrha koji savršeno pristaje svakoj prilici, od ležernih dana na plaži do svečanih večernjih događanja. Njezina jednostavnost i sofisticiranost čine francusku pedikuru idealnom opcijom za one koji teže minimalističkom, ali uređenom izgledu. Želite li prirodan i uredan izgled stopala, bez prevelikog isticanja, french dizajn je izbor za vas. Bez obzira na promjenjive modne trendove, french pedikura ostaje uvijek in.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Crveni

Još jedan klasik... Crveni nokti na nogama predstavljaju klasičan i nepogrešiv izbor koji unosi dozu elegancije i samopouzdanja u svaki izgled. Ova živa i energična boja sigurno će skrenuti pažnju na vaša stopala, te će se, unatoč svojoj jarkosti, odlično kombinirati sa svim stilovima i bojama obuće. Crveni nokti su odličan dodatak koji podiže svaku kombinaciju i izgled, bilo da se radi o formalnom događaju ili ležernom izlasku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Content Creator Barcelona (@yuliiaryzhkova)

Blueberry milk

Treći izbor a nama možda i najdraži je blueberry milk boja - radi se o nježnoj i umirujućoj nijansi plave boje. Ova savršena ljetna boja je već prošle godine bila veliki trend. Blueberry milk je specifična nijansa plave koja laska svakom tenu kože te izgleda izuzetno chic na nogama. Odlučite li se za ovu boju, vaša stopala neće proći nezamijećeno.

Ljepota