Stopala
Unsplash //

Sigurni smo kako ste čuli za sheet maske za lice, ali jeste li čuli za sheet maske za stopala? Da, dobro ste pročitali, ne radi se ni o kakvoj šali. Korejska kozmetika dolazi sve brže do našeg tržišta i zaista više nije nemoguće pronaći korejske brendove. Sheet maske za pete postale su popularan način za njegu stopala, jer su učinkovite i jednostavne za korištenje. Kao i za lice, ove maske su napravljene od tkanine koja je natopljena hranjivim serumima koji hidratiziraju i omekšavaju kožu.

Stopala
Unsplash //

Obične sadrže sastojke poput hijaluronske kiseline, ulja shea maslaca, kokosovog ulja. Sastojak urea je onaj koji pomaže u uklanjanju mrtvih stanica kože zbog kojeg je koža na kraju meka. 

Maska za stopala se drži nekih 15-20 minuta i neka čak ne preporučuju ispiranje seruma nego masiranje u kožu. To se zapravo može vidjeti i u uputama onih za kožu. Nakon toga stopala možete namazati hidratantnom kremom i čak staviti čarape kako bi se bolje upila. 

Naravno da prije maske stopala moraju biti čista i suha. Ako zaista želite vidjeti rezultate, masku koristite barem jednom tjedno. Ne treba dodatno objašnjavati koliko je ovo odlična zamjena za sve one strugalice za pete koje rijetko kada uklone svu mrtvu kožu. 

Esfolio 3HA Foot Peeling Mask
Promo //

Esfolio 3HA Foot Peeling Mask

A'pieu Soft Foot 30 Minute Peeling Socks
Promo //

A'pieu Soft Foot 30 Minute Peeling Socks

Petitfee & Koelf Rose Petal Satin Foot Mask
Promo //

Petitfee & Koelf Rose Petal Satin Foot Mask

Ljepota