Friends
imdb //

Friends

Serija Prijatelji (Friends) jedna je od najomiljenijih i najgledanijih televizijskih serija svih vremena. Njihova tematika prijateljstva, ljubavnih priča i zajedništva pruža gledateljima osjećaj topline i pripadnosti, zato je ova serija prava feel good serija. Prijatelji su obožavani zbog svojih nezaboravnih likova i humora koji savršeno prikazuju svakodnevne situacije i izazove s kojima se mnogi mogu poistovjetiti ali i zbog njihovih raznolikih stilova, koji su bili pravi pokazatelji njihove osobnosti. Nama je najdraža Rachel koja je rijetko kad promašila odabirom svojih bezvremenskih kombinacijama. Modna ikona zahvaljujući svom stilu koji je istovremeno bio trendy i klasičan, često nam služi kao inspiracija uz prilagodbu, naravno, vlastitom stilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @1994f.r.i.e.n.d.s.2004

Rachel Green nas kroz svih 10 sezona serije oduševljava svojim casual i elegantnim stilom, bilo da je nosila suknje, haljine ili običnu trenerku, uvijek je izgledala stylish a bila je i ostat će vječna modna inspiracija.

U drugoj sezoni, za vrijeme snimanja druge epizode nosila je kratki kombinezon od trapera te nas to potaknulo za osmišljavanje ovotjednog Steal The Look-a. Traper već dugo dominira high street dućanima a kombinezone obožavamo zbog njihove jednostavnosti. Uz to su moderni i praktični te su savršen zbor za različite prigode, od casual do svečanih prigoda. Lako ih je kombinirati jer je potrebno izabrati neku jednostavnu majicu ili top, dobre cipele ili tenisice i imate odličan outfit. Green je svoj kombinezon uskladila s topom debelih vodoravnih prugica, koje vizualno izgledaju zanimljivo i podižu kombinaciju.

Rachel je u nastavku epizode svoj outfit, prije izlaska iz kuće, upotpunila i s crnim sakoom, a na nogama nosi bijele tenisice. Za vas smo u nastavku pronašli slične komade kojima možemo “ukrasti” njen look:

Moda