Rina Sawayama
Zalando //

Rina Sawayama

Zalando, vodeća europska online platforma za modu i lifestyle, nastavlja širiti svoju dizajnersku ponudu lansiranjem luksuznog brenda Helmut Lang. Osnovan 1986., brend je poznat po utilitarnom dizajnu s minimalističkim pristupom, nakon čega se etablirao kao globalna modna sila svih onih koji ne traže tuđa odobrenja. Peter Do, nedavno imenovani kreativni direktor Helmuta Langa, nastavlja graditi imidž ove marke fokusirajući se na tradicionalnu izradu i inovacije kako bi isporučio kvalitetne proizvode moderne upotrebljivosti za svakodnevnu upotrebu, predstavljajući duh današnjeg New Yorka.

Rina Sawayama
Zalando

Rina Sawayama

Rina Sawayama
Zalando

Rina Sawayama

Kako bi proslavio lansiranje svoje prve Helmut Lang kolekcije na Zalandu, Peter Do je napravio ekskluzivni modni editorial u kojem je glavnu ulogu imala njegova bliska prijateljica i Zalandova ambasadorica dizajnerskih kolekcija, Rina Sawayama. Predstavljajući najnovije dizajne Doa, koji je stvorio „sustav odijevanja“ - novi način razmišljanja o izradi i nošenju odjeće - editorial sadrži kultne komade i detalje brenda Helmut Lang, kao što je odijelo sa sigurnosnim pojasom.

Rina Sawayama
Zalando

Rina Sawayama

Rina Sawayama
Zalando

Rina Sawayama

Rina Sawayama, glazbenica i glumica, kaže: „Ova je kolekcija puna bezvremenskih silueta. Komadi su nosivi, drugačiji i vidim se kako ću ih kombinirati sljedećih sezona. Peterova mogućnost da savršeno  skroji komad odjeće bio je tako važan dio ovog projekta – nevjerojatno je na koji način odjeća može promijeniti kako se osjećamo, a u njegovim komadima osjećala sam se kao najmoćnija verzija sebe.“

Rina Sawayama
Zalando

Rina Sawayama

Rina Sawayama
Zalando

Rina Sawayama

Novi ekskluzivni editorial dio je Zalandovog trajnog partnerstva s Rinom Sawayamom kao ambasadoricom brenda za dizajnersku ponudu i luksuznu modu u 2024. Ranije ove godine, Zalando je predstavio partnerstvo s Rinom kako bi proslavio novo, poboljšano dizajnersko iskustvo na licu mjesta – drugačije mjesto koji nudi novi pogled na dizajnersko iskustvo, donoseći privlačan sadržaj i nadahnjujući potrošače da istražuju i izraze svoje autentično „ja“ kroz modu.

Rina Sawayama
Zalando

Rina Sawayama

Rina Sawayama
Zalando

Rina Sawayama

„Oduševljeni smo što brendu Helmut Lang možemo poželjeti dobrodošlicu na Zalando i ponuditi našim kupcima uzbudljiv izbor njihovih kultnih stilova. Ovo partnerstvo i prekrasan novi editorial s Rinom u glavnoj ulozi odlično se uklapaju u našu strategiju udvostručenja praktičnosti i asortimana, nudeći svježe, diferencirano i inspirativno dizajnersko iskustvo kupnje za novu generaciju luksuznih kupaca“, kaže Lena-Sophie Röper, General Manager for Designer u Zalandu.

Helmut Lang sada je dostupan na Zalando.hr. Otkrijte cijeli editorial i pročitajte više ovdje.

Moda