Louise Roe
Instagram/ //

Louise Roe

Louise Roe je britanska influencerica i osnivačica brenda namještaja Sharland England, koja broji preko 650 tisuća pratitelja na Instagramu. Njezin stil bismo opisali kao moderan, ali s dozom poznate britanske elegancije i sofisticiranosti koja savršeno odgovara "old money" estetici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Louise Roe (@louiseroe)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Louise Roe (@louiseroe)

Ove godine je upravo ona jedna od influencerica čiji nas je look oduševio na Wimbledonu, a iako ne odgovara nužno tenniscore okvirima daje nam luksuzni wimbeldonski štih koji bismo rado rekreirali. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Louise Roe (@louiseroe)

Louise je nosila dugo lepršavu suknju s cvjetnim uzorkom i crni sako brenda RAEY koji je upotpunila kožnim remenom u boji konjaka i stylish rimljankama. Preko ramena je prebacila džemper u istoj boji kao remen i sandale, a na glavi je nosila Ray Ban sunčane naočale koje su savršeno odgovarala njezinoj bob frizuri. 

Ovaj na izgled zahtjevan, ali zapravo jako jednostavan look idealan je izbor za Wimbledon s obzirom na to da smo dobro upoznati s promjenjivim londonskim s vremenom. No, najbolja stvar je što se svaki komad koji je nosila može kombinirati na još sto načina što je uvijek prednost kod jednostavnih, a stylish komada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Varley (@varley)

Upravo smo zato odlučili rekreirati ovaj look, pa u nastavku donosimo nekoliko odličnih dupe komada koji vam u tome mogu pomoći! 

Crni sako

Suknja

Džemper

Remen

Sandale

Sunčane naočale

Moda