pexels
//

pexels

Ako ste se ikada zapitali zašto je tako, možda se odgovor krije u horoskopu. Svaki na svoj jedinstven način, jednostavno ne mogu pustiti stvari da prođu bez borbe. Pa sljedeći put kad se nađete u razgovoru s jednim od ova tri znaka, sjetite se – možda će biti lakše jednostavno im prepustiti pobjedu!

Lav: Kralj scene – i argumenata

Kada ste kralj zodijaka, sasvim je prirodno da želite biti u pravu. Lavovi obožavaju osjećaj da ih drugi cijene, a jedan od načina da to postignu je kroz dokazivanje vlastite superiornosti u raspravama. Lav neće stati dok ne pobijedi – ali ne radi se samo o pobjedi. Radi se o tome da svi oko njega vide koliko je pametan, hrabar i odlučan. Ako se uhvatite u raspravi s Lavom, pripremite se – ovaj vatreni znak brani svoje stavove s tolikom strašću da je teško odoljeti njegovoj uvjerljivosti. 

Djevica: Perfekcionist s planom

Dok Lav gleda na raspravu kao na borbu za moć, Djevica pristupa problemu s drugačijom strategijom – preciznošću. Ako postoji znak koji je opsjednut detaljima, to je ona. Djevice ne žele biti u pravu samo zbog ega, već zato što zaista vjeruju da posjeduju točne informacije. I to često jest istina – njihovi su argumenti podržani činjenicama, statistikama i neizostavnom logikom. Kad Djevica iznese svoje mišljenje, često dolazi s gomilom bilješki i podataka. Možete se oduprijeti, ali ona je već isplanirala kako će vas uvjeriti.

Vaga: Diplomat, ali i tvrdoglav

Vage su na glasu kao mirotvorci zodijaka, uvijek u potrazi za ravnotežom i harmonijom. No, kad su uvjerene da su u pravu, taj miran stav može brzo ustupiti mjesto nepopustljivosti. Vaga će u raspravu ući s taktičnošću i šarmom, koristeći diplomatske metode da vas uvjeri. No ispod te diplomatske površine krije se tvrdoglava odlučnost. Vaga želi biti u pravu jer vjeruje u pravdu i jednakost, a njezini argumenti često dolaze iz duboke potrebe za ravnotežom. Nemojte se iznenaditi ako vas Vaga preplavi složenim objašnjenjima koja zvuče tako logično da ćete na kraju sami sebi postaviti pitanje kako ste uopće mogli misliti drugačije.

 

Horoskop