SS20
Launchmetrics //

SS20

Čim dođe ljeto iz ormara vadimo majice, topove, ručnike i ostale dodatke koji na sebi imaju uvijek popularne prugice. Jednostavno ih obožavamo, a obožavaju ih i brojni modni brendovi kojima su upravo prugice jedna od najvećih inspiracija. Pogledajmo samo Chanel koju ih vješto prilagođava iz sezone u sezonu ili  Jean-Paul Gaultier koji ih je odavno iskoristio kao jedan od simbola kuće. I suvremeniji brendovi su ih prihvatili i dali im jedan novi život, pa smo tako u nedavnim kolekcijama Bottege Venete imali priliku vidjeti zanimljive teksturne pruge na različitim odjevnim predmetima. 

Kako ih nosimo ovo ljeto?

Ovo ljeto najpopularnije su prugaste heklane suknje koje nosimo za apsolutno sve prigode, od dnevnih od večernjih. Također, za plažu su ove i prošle godine hit prugasti ručnici, posebno oni u žuto-bijeloj kombinaciji, kao i velike shopper torbe koje viđamo posvuda.

Ne smijemo zaboraviti ni mornarsku majicu koja je apsolutni modni klasik kao i svestranu maramu na pruge. Kažem svestrana jer je ove sezone viđam, kako u frizurama brojnih djevojaka po društvenim mrežama, tako i kao modni dodatak na torbama od rafija. Tu su i prugaste bermude koji izgledaju kao donji dio pidžame, a bez obzira na to što su trenutno temperature visoke iznad prosjeka za ovo doba godine, po Instagramu nam stalno iskaču modne kombinacije s dužim prugastim hlačama. It djevojke ih uglavnom kombiniraju uz kupaće kostime i naravno, Birkenstock sandale.

Stoga odgovor na pitanje kako ih nosimo ove sezone je na 101 način, baš kao i svake jer pruge su klasik koji će uvijek, ali uvijek biti the moment!

 

 

Moda