Corinne Cumming/EBU //

Baby Lasagna

S nestrpljenjem čekamo nastup Marka Purišića a.k.a. Baby Lasagne u subotnjem finalu Eurosonga koji je po prvi puta nakon dugo vremena ujedinio cijelu Hrvatsku kada je u pitanju Eurosong. Finalu kreće u subotu u 21 sat, a nastupat će 27 država. Ako je vjerovati kladionicama, najveći favorit je upravo naš Baby Lasagna koji nakon što je završila druga polufinalna večer i dalje drži prvo mjesto na kladionicama. Baby Lasagna s pjesmom Rim Tim Tagi Dim nastupit će pod rednim brojem 23, a ukoliko ne znate  gdje biste pratili napeto finale, izdvojili smo par mjesta gdje se organizira prijenos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Europski trg, Zagreb

Koliko Hrvatsku trese Eurosong groznica govori činjenica da po prvi puta ikada Grad Zagreb organizira javno gledanje finala. Program počinje na Europskom trgu od 20 sati, a dobrodošli su svi. 

Amazinga fun, Zagreb

Već tradicionalno glavno mjesto okupljanja brojnih obožavatelja Eurosonga je Amazinga koja iz godine u godinu organizira gledanje. Osim što vam je dobra zabava zagarantirana nude i drugi sadržaj povezan s Eurosongom poput kviza i karaoka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senzacija (@sensationdrink)

Splitska riva

Uz Zagreb i Split je ove godine odlučio organizirati javno gledanje Eurosonga. Grad Split udružio je snage s Turističkom zajednicom Grada Splita i tvrtkom Žnjan kako bi organizirali program koji počinje u 21 sat u središtu grada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Grad Split (@gradsplit_st)

Pula

Popisu gradova koji organiziraju prijenos pridružit će se Pula, a prijenos će biti moguće pratiti u kinu Valli. Ukoliko planirate tamo gledati veliko finale morate unaprijed kupiti ulaznice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kino Valli (@kino_valli)

Lifestyle