Fotografija: IMBd
//

Fotografija: IMBd

S obziorm na promjenjivo vrijeme vikend proveden u udobnosti vlastitog doma ne zvuči kao loša opcija. Na Netflixovoj streaming platformi došlo je puno noviteta koji će vas opustiti i nasmijati. Od raznih obiteljskih komediija koje će vam izmamiti osmjeh na lice ili serija s uzbudljivim zapletima. 

Mother of the bride

Ovaj film je prava obiteljska komedija u kojoj glume brojna poznata lica. Glavna uloga pripala je Brooke Shields, a njezinu kćer glumi Miranda Cosgrove. Radnja prati majku Lannu i kćer Emmu koja se udaje za svog zaručnika. Vjenčanje je na Tajlandu, a kada dođe i upozna svog budućeg zeta RJ-a, Lanna doživi šok kada shvati da je njegov otac njezina bivša ljubav iz fakultetskih dana. Tu kreće drama i puno ljubavnih zapleta.

Unfrosted

Još jedan film koji će vas nasmijati do suza je Unfrosted. Film je režirao poznati komičar Jerry Seinfeld. Kellogg's i Post dvije su konkurentske kompanije u proizvodnji pahuljica i zakleti rivali, a glavna stvar oko koje se natječu je stvaranje nove vrste pahuljica koje će zauvijek promijeniti izgled dokučka. U glavnim ulogama osim Seinfelda su Melissa McCarthy, Hugh Grant i Amy Schumer. 

Bridgerton

Ako još niste izdvojili vremena pogledati novu sezonu Bridgertona imate vremena preko vikenda. Ljubavno-povijesna drama s zanimljivim zapletima u novoj sezoni prati priču između Colina Bridgertona i Penelope Featherington. Glavni glumci Luke Newton i Nicola Coughlan oduševili su internet, a uz njih i dalje gledamo Claudiju Jessie, Jonathana Baileya, Luke Thomsona i drugu staru glumačku postavu.

Pop kultura