@lanvin
Instagram //

@lanvin

Nakon stoljetne pauze, Lanvin najavljuje svoj povratak u Cannes. Francuska Rivijera postaje bogatija za još jednu luksuznu trgovinu odjeće. Cannes je u posljednjih par dana glavno mjesto događanja, osim što se održava Filmski festival, u predivnom gradu na Francuskoj Rivijeri je otvorena nova Lanvin trgovina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lanvin (@lanvin)

Lanvin je najstarija francuska modna kuća, a osnovala ju je Jeanne Lanvin davne 1889. godine. Radi se o luksuznom brendu besprijekorne izrade koji odiše elegancijom i sofisticiranošću. U modnom svijetu se ističe svojim konceptom mother daughter, jer je Jeanne na samom početku stvarala usklađene modne kombinacije za majku i kćer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lanvin (@lanvin)

Početkom 1920-ih, Jeanne Lanvin otvorila je svoju prvu prestižnu trgovinu u Royal Hotelu, a sada nakon skoro stoljetne pauze, trgovina Lanvin najavljuje svoj povratak u Cannes. Trgovina se otvara na adresi 65 boulevard de la Croisette, te se nalazi upravo blizu njene prve ikad trgovine - samo je nekoliko koraka dalje. Novi butik inspiriran je kolekcijom Normandie iz 1935. godine, a cijeli interijer podsjeća na unutrašnjost prekooceanskog broda.

Lifestyle