Fotografije: Profimedia
//

Fotografije: Profimedia

Zendaya je jedna od onih it djevojaka za koju smo sigurni da u modnom smislu ne može pogriješiti. Naravno, jednaka zasluga ide legendarnom stilistu Lawu Roachu koji, iako je službeno otišao u ''mirovinu'', i dalje ekskluzivno surađuje sa Zendayom i Celine Dion. Gušt je pratiti što je Zendaya odjenula, jer je gotovo uvijek u pitanju vintage komad, nešto rađeno isključivo za nju ili pak neki fenomenalni mladi dizajner čije vrijeme tek dolazi. 

Fotografije: Profimedia

Fotografije: Profimedia

Tijekom ovog tjedna nas je oduševila interesantnom i blistavom Loewe haljinom na australskoj premijeri filma Challengers, a fascinantno je bilo uočiti motiv igrača tenisa na ovoj haljini. Naravno, kao i uvijek, njen modni odabir je tematski pratio događaj na kojem se pojavila. U ovom filmu Zendaya glumi Tashi Duncan, bivšu tenisačicu koja je postala trenerica. Što onda odjenuti na australskoj premijeri filma? Naravno, pravi teniski teren! 

Fotografije: Profimedia

Fotografije: Profimedia

Zendaya i Law Roach su (opet) pogodili odabirom Jonathana Andersona, kreativnog direktora brenda Loewe, jer tko drugi osim njega može ovako apstraktne i blago nadrealne koncepte spustiti u sferu glamurozne red carpet kombinacije? Na događaju se Zendaya čak našalila na pozornici, jer kako kaže, došla je odjevena u "zasljepljujući teniski teren", na opće oduševljenje svih prisutnih. Nadamo se da će ovaj dinamični modni duo nastaviti s teniskim referencama do kraja ove press turneje!

Moda