Victoria Beckham
Imaxtree //

Victoria Beckham

Kada netko spomenu Victoriju Beckham, prva asocijacija koja nam se javlja je chic i odvažan stil koji često koketira s hrabrim muškim siluetama, ali na jedan elegantan i ženstven način. Iako je započela svoju karijeru kao Posh Spice u Spice Girls glazbenoj grupi, Victoria je prešla dug put i danas uživa status modne dizajnerice čije se kolekciju prikazuju na cijenjenim Tjednima mode u Parizu.

Victoria Beckham
Profimedia

Victoria Beckham

Često se odlučuje za krojeve po mjeri, monokromatske kombinacije i minimalističke dizajne, a neki od njezinih go to komada su strukturirani sakoi, uske hlače i chic haljine koje ističu njezinu figuru. Često dodaje dodatke poput prevelikih sunčanih naočala, statement torbi i voljenih visokih potpetica, a jedan od must have dodataka u njezinoj garderobi je svakako i dobar kožni remen.

No, Victorijin stil kakvom se danas divimo nije uvijek bio na ovom nivou (iako je uvijek bio ikoničan). Tako je u ranim 20-ima Victorija više naginjala smjelim i hrabrim dnevnim kombinacijama koju su savršeno odražavala duh tadašnjeg vremena. Victorija je s vremenom uspješno preoblikovala svoj imidž i usredotočila se na visoku modu, stvarajući brend koji je postao spoj elegancije, luksuza i suvremenog dizajna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 80s 90s 00s 10s (@2000spirit)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Njezin utjecaj proteže se i izvan modnog svijeta, pa tako i dan danas inspirira žene svojim poduzetničkim duhom i posebnim humorom koji je definitivno jedna od njezinih najvoljenijih karakteristika. Naravno, kada govorimo o Victoriji, moramo spomenuti i Davida kao i cijelu obitelj koja za Victoriju predstavlja najvažniji aspekt života. Bez obzira na brojne pretpostavke i afere koje su ih kroz život pratile, Victoria i David su i nakon toliko godina jedan od najpoznatijih svjetskih parova, što puno govori o vrijednostima koje oboje njeguju.

Victoria Beckham i David Beckham
Profimedia

Victoria Beckham i David Beckham

Iako nam je inače običaj izdvojiti najbolje kombinacije poznate osobe koja slavi rođendan, za Victoriju Beckham smo ipak odlučili napraviti nešto drugačije, pa u nastavku izdvajamo 5 najboljih komada iz kolekcija njezinog brenda koje su nam visoko na wishlisti i koje naravno odlično idu uz visoke potpetice!

Victoria Beckham sunčane naočale
Promo/

Victoria Beckham sunčane naočale

Victoria Beckham koćni remen
Promo/

Victoria Beckham koćni remen

Victoria Beckham jersey haljina
Promo/

Victoria Beckham jersey haljina

Victoria Beckham midi haljina
Promo/

Victoria Beckham midi haljina

Victoria Beckham ravne hlače
Promo/

Victoria Beckham ravne hlače

Moda