Marc Cain
//

Marc Cain

Dočekajte ljeto s osvježavajućom dozom sportske elegancije uz Marc Cain! Brend koji slavi žene i njihovu jedinstvenost pripremio je veliki izbor modnih komada koji su savršeni za tople ljetne dane pred nama. Kreirajte savršene outfite i izrazite svoju osobnost kroz dvije ljetne teme iz Marc Cain kolekcije za proljeće-ljeto 2024.  – Beach point i Summer pics!

Beach point

Tema Beach Point stvorena je za sunčane i bezbrižne ljetne dane, a u fokusu su azurno plava boja, točkice i palme, što stvara savršenu harmoniju boja i uzoraka. S ovim komadima bit ćete u središtu pozornosti, bez obzira nosite li ih samostalno ili ih kombinirate s nešto jednostavnijim outfitima.

Slojeviti izgled - dvije haljine

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Omiljeni odjevni predmeti ljeti zasigurno su prozračne i lepršave haljine! Zahvaljujući Marc Cain ponudi, ovog ljeta možete se poigrati i nositi haljinu na haljinu. Košulja-haljina s velikim printom palme i točkama može se nositi samostalno ili na usku haljinu bez rukava istog dizajna. Još jedna prednost ove haljine je to što je izrađena od mješavine pamuka i viskoze te je zato vrlo ugodna za nošenje, a znamo koliko su ljeti važni kvalitetni materijali.

Rastezljivi sako i hlače od elastičnog scuba materijala

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

S trendi uzorkom palme i točkicama, ovaj sako daje svjež, ljetni izgled, a njegov kroj će istaknuti vašu liniju. Možete ga nositi u kompletu s hlačama istog uzorka ili samostalno u jednobojnim kombinacijama. Hlače od elastičnog scuba materijala iznimno su udobne za nošenje jer imaju praktičan slip-on dizajn i prugasti pojas s natpisom Marc Cain Sports.

Održivost u fokusu

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Još jedan ljetni favorit su lagane bluze koje se mogu nositi u svim prigodama  - od casual izdanja, poslovnih sastanaka pa do svečanijih prigoda. Za razigrane outfite birajte bluzu s uzorkom palme i plavih točkica, a kratki volan rukavi odličan su dodatak. Izrađena je od udobne mješavine pamuka i viskoze, a iznimno je prozračna zahvaljujući mrežastom umetku na ramenu. Marc Cain se ističe i svojom ulogom u održivoj modi kroz oznaku Rethink Together. Tako je i ove sezone ususret Danu Zemlje predstavio bluzu bez rukava s printom palme koja je izrađena od čistog pamuka.

Summer pics

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Možemo se složiti da ljetne slike bilježe sretne i bezbrižne trenutke – sunce, more, tirkiznu boju i ljetne motive. Upravo je njih Marc Cain iskoristio na komadima koje jedva čekamo nositi ove sezone: od prozračnih haljina do ženstvenih bluza izrađenih od pamuka ili mješavine lana.

Oznaka održivosti Rethink Together prisutna je i na prozračnim haljinama s ljetnim motivima. Košulja haljina idealna je za kombiniranje s bijelim kombinacijama jer će istaknuti i najjednostavniji outfit, a možete je nositi i samostalno. S druge strane, Marc Cain predstavlja ljetnu haljinu bez rukava šarenog printa i s prorezom koji je ukrašen prugama. Odlična je za svakodnevne kombinacije i šetnje gradom, a možete ju nositi na udobne tenisice ili elegantne sandale.

Laneni sako i lanena kratka suknja

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Marc Cain

Za casual, ali elegantan izgled, odaberite laneni sako i kratku suknju u istoj boji. Ovaj materijal je idealan za vruće dane, pružajući vam udobnost i stil u isto vrijeme. Oba komada su savršena za ležerniji, casual outfit u kojem možete provesti cijeli dan, a suknju dodatno ističe elastični pojas ukrašen Marc Cain Sports vrpcom.

Uz Marc Cain, ljetni stil donosi sportsku eleganciju u vašu garderobu, omogućujući vam da istaknete svoju autentičnost ​​svakim komadom. Za nezaboravne ljetne trenutke odaberite svoje favorite i posjetite Marc Cain store Zagreb, Vlaška 26!

Moda