Instagram @driveinkinozagreb //

Znamo što radimo zadnja dva vikenda u travnju! 20. i 21. te 27. i 28., Drive In Kino u Zagrebu organizira uzbudljivi program s 4 vrhunska filma u kojima će moći uživati mnogi posjetitelji. Filmske projekcije pod zvijezdama, osim što će zadovoljiti svačije ukuse, ponovo će obogatit društveni život grada.

Nova lokacija i oproštaj od Kockice

Nakon što smo jedanaest godina uživali na poligonu Kockica, Drive In Kino se seli na prostraniji Parking Tržnice Borongaj. Ova promjena lokacije donosi veći kapacitet za posjetitelje, obećavajući još bolje iskustvo gledanja filmova iz udobnosti vlastitih automobila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Drive In Kino Zagreb (@driveinkinozagreb)

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan, a lokacija će biti opremljena svim potrebnim sadržajima za uživanje u filmskoj večeri - od snack bara do toaleta, sve je osmišljeno s ciljem pružanja maksimalne udobnosti i zadovoljstva.

Ovogodišnji program

Ovog travnja, Drive In Kino priprema poseban filmski program s uzbudljivim naslovima za sve uzraste. Festival se otvara 20. travnja s filmom idealnim za obiteljsko druženje - Potraga za Nemom, dok je 21. travnja rezerviran za kultni klasik Vrag nosi Pradu. Subota, 27. travnja, donosi komediju koja će svih nasmijati, Svećenikova djeca, dok ćete 28. travnja moću uživati u Klubu boraca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zagreb Events (@zagrebackidogadaji)

Sve ljubitelje filma očekuje čarobno filmsko iskustvo pod zvijezdama na novoj, većoj lokaciji. Veselimo se!

Lifestyle