Instagram
ariana grande //

Instagram

Ariana Grande objavila je svoj sedmi studijski album Eternal Sunshine u ožujku ove godine. Uspješni nastavak njene glazbene karijere je došao tri godine nakon njezinog prethodnog glazbenog projekta Positions. U trajanju od 36 minuta, album od 13 pjesama kratak je, ali sladak projekt zbog kojeg je Grande jedan od vodećih glasova u pop glazbi. Kako bi nastavila graditi audiovizualni svijet ovog albuma, Ariana Grande je objavila spot za pjesmu "the boy is mine".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

U narativu divljenja i opsesije, video prati Grande kako priprema poseban ljubavni napitak za gradonačelnika Maxa Sterlinga, kojeg glumi zvijezda Tračerice i You, Penn Badgley. Osim Badgleya, jedan od ključnih trenutaka u glazbenom spotu je pojava Brandy i Monice, koje se pojavljuju kao voditeljice vijesti. Prikladno je da Grande uključi ove legendarne pjevačice s obzirom na njihovu hit pjesmu iz 90-ih “The Boy Is Mine,” koja je ostala na prvom mjestu Billboard Hot 100 13 tjedana uz osvajanje nagrade GRAMMY za najbolju R&B izvedbu dua ili vokalne grupe 1999. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

Na kraju spota, gradonačelnik Max Sterling se zaljubi u Grande, koja je tada odjevena u kostim stila Žene mačke, bez potrebe ljubavnog napitka. Spot pogledajte u nastavku.

Pop kultura