Profimedia //

Ova uzbudljiva vijest sinoć je preplavila Internet, nakon što su paparazzi uhvatili Margot i Toma na odmoru u Italiji. Na fotografijama je evidentan Margotin trudnički trbuščić, koji ne da se nije trudila sakriti, već ga je dodatno istaknula uz pomoć bijele crop majice koja je kontrirala crnom lanenom kompletu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli memes and movies account (@netflixnmovies)

Margot Robbie i Tom Ackerley, oduvijek su držali svoju vezu privatnom. Oni što znamo je da su se upoznali na snimanju ratne drame "Suite Française" 2013. godine i da su u braku već skoro osam godina. Stoga, ne iznenađuje nas previše što par još nije dao službenu izjavu povodom ove udarne vijesti, no blizak izvor je za časopis People samo dodatno potvrdio naše sumnje, pa sretno možemo podijeliti kako ovdje nije riječ o napuhanom trbuhu nakon dobre talijanske hrane, Margot Robbie je stvarno trudna!

Zadnjih nekoliko godina je definitivno bilo zlatno razdoblje za ovu australijsku glumicu. Nakon što je film Baribe srušio sve rekorde gledanosti i postao jedan od najpopularnijih filmova u modernoj filmskoj povijesti, Margotina karijera je doživjele veliki uspon. Svi su se nadali kako bi glumica mogla zaraditi svog prvog Oscara, međutim vijest kako nije ni nominirana za najbolju glumicu razočarala je i šokirala brojne obožavatelje diljem svijeta. 

Bez obzira na to, njezin glumački uspjeh je neosporiv, a izgleda kako Margot cvjetaju ruže i na privatnom planu. Tom Ackerley je u intervjuu za Sunday Times, opisao njihov život kao skladan spoj osobnog i profesionalnog, a njihova harmonija svakako je uočljiva na bilo kojem događaju na kojem se pojave. Putovanje Margot Robbie od “najveće solo djevojke” u Hollywoodu do buduće majke samo je  svjedočanstvo neočekivanih i lijepih zaokreta koje život može donijeti.

S nestrpljenjem očekuju daljnje vijesti o trudnoći, kao i sve nadolazeće trudničke outfite s kojima nas Margot sigurno neće razočarati i želimo im puno sreće u novom životnom poglavlju. Baš neki lijepi početak tjedna!

Pop kultura