Instagram screenshot @caratsandcake
//

Instagram @caratsandcake

Dok neki celebrity parovi od svojeg vjenčanja naprave pravi spektakl te pozovu nekoliko stotina ljudi, neki celebrity parovi odlučili su zaobići takvu ceremoniju. U posljednje vrijeme u Hollywoodu se sve više parova odluči ljubav slaviti u krugu najuže obitelji i prijatelja daleko od očiju javnosti. Budući da je riječ o celebrityima koji su naviknuti biti konstantno ispred kamera ne treba čuditi da se neki parovi odluče za intimno vjenčanje. 

Ovih pet parova odlučilo je svoj najvažniji dan provesti u intimnoj atmosferi i vjenčati se u tajnosti.

Anya Taylor-Joy i Malcolm McRae

Zvijezda serije Queen Gambit, Anya Taylor-Joy 18. srpnja 2022. u tajnosti se udala za svog partnera Malcoma McRaea. Ceremonija se održala u zgradi od suda, a mjesec dana prije tajnog vjenčanja, par je pokrenuo glasine od zarukama. Glumica je tada bila fotografirana sa raskošnim prstenom koji je krasio zeleni dijamant. 

Margot Robbie i Tom Ackerley

Nakon dugo nagađanja, glumica Margot Robbie je 2016. godine putem Instagrama potvrdila sretnu vijest. U tajnosti se udala za Toma Ackerleya, a vjenčanje je bilo u Australiji. Par je okrunio svoju ljubav ispred 50 uzvanika i sigurnosne mjere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Oram (@lovemariebridalboutique)

Ariana Grande i Dalton Gomez

Obožavatelji pjevačice ostali su šokirani kada je na Instagramu podjelila fotografije s tajnog vjenčanja s Daltonom Gomezom. Vjenčanje se odražalo u svibnju 2021. godine, a za tu je prigodu mladenka izabrala Vera Wang vjenčanicu s prozirnim veom i satenskom mašnom kao detalj. Samo 20 uzvanika imalo je priliku doći na intimnu ceremoniju koja se održala u njenoj kući u Kaliforniji. 

Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi 

Zvijezda serije Stranger Things Millie Bobby Brown i sin legendarnog glazbenika Jake Bongiovi ovjekovječili su svoju ljubav u intimnoj ceremoniji okruženi najužom obitelji. Par je vijest podijelio putem Instagrama i razveselio obožavatelje. 

Elizabeth Olsen i Robbie Arnett

Elizabeth Olsen potvrdila je da su ona i njezin suprug Robbie Arnett vjenčali u tajnosti prije same pandemije koronavirusa. Zaručili su se 2019., a oženili su se godinu dana kasnije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elizabeth olsen fan (@lizzieclan)

 

Lifestyle