Victoria Beckham
//

Victoria Beckham

David i Victoria Beckham jedan su od najomiljenijih celebrity parova ikada, a bome i najizdržljivijih s obzirom na to da se malo tko može pohvaliti s 25 godina uspješnog braka. Ovaj ubojiti duo upoznao se na humanitarnoj utakmici u salonu igrača Manchester Uniteda 1997. godine, a iako je od početka s obje strane bilo "ljubavnih iskri", nitko nije mogao pretpostaviti da će 25 godina nakon i dalje biti u sretnom braku s četvero, već odrasle djece i uspješno odoljeti svim oblicima pritiska. A znamo i sami, što nam je samo potvrdio i nedavni dokumentarac o Davidu Beckhamu, bilo ih je...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Kako bi obilježili ovaj poseban jubilej, Beckhamovi su na Instagramu profilima podijelili fotografiju na kojoj su odjeveni u ljubičaste komade Antonija Berardija koje su prvobitno nosili na probnoj večeri za svoje vjenčanje 1999. godine koje je itekako bilo medijski popraćeno, pa pretpostavljamo kako se ovih legendarnih lookova ipak većina vas sjeća. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🎸👨🏼‍🎤💫🍸👩🏼‍🎤🎞 (@timeneverlieschico)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Naslov je duhovito glasio: "Pogledajte što smo pronašli...", a fotografija, koja je ubrzo postala viralna, prikazuje Davida u ljubičastom odjelu i Victoriju u poznatoj ljubičastoj haljini s crvenim cvijećem kako sjede na kraljevskim prijestoljima, držeći se za ruke.  Legendarno!

David Beckham, nedavno je u intervjuu za The Sun rekao kako je oduvijek znao da je ona prava, a prisjetio se i svog prijatelja i suigrača, Garyja Nevillea, kojem je rekao da će se oženiti Victorijom nakon što ju je prvi put vidio u spotu Spice Girls. Kada smo već kod legendarne ženske grupe, onda svakako moramo spomenuti i njihov nedavni reunion na Victorijinom rođendanu koji je David vješto snimio i objavio na društvene mreže. Reakcije obožavatelja su bile izvanredne, što samo potvrđuje njihovu relevantnost i toliko godina nakon...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Slavljenje 25. godišnjice Beckhamovih služi kao odličan podsjetnik na njihov značajan utjecaj na popularnu kulturu, pa tako od privatnog, do poslovnog života, David i Victoria Beckham i dalje fasciniraju i inspiriraju obožavatelje diljem svijeta, uključujući i nas. Za još minimalno 25! 

Pop kultura