Aldo //

Renomirani kanadski brend Aldo već je godinama na tržištu prepoznat po inovativnom dizajnu i primjeni Pillow Walk tehnologije koja jamči udobnost i stabilnost, a kolekcija proljeće/ljeto nudi trendi i udobne modele savršene za ljeto pa u nastavku pogledajte kakve sandale i natikače nosimo ove sezone.

Sandale na visoku petu uvijek izgledaju elegantno

Za ljetne večernje izlaske ove godine obavezno će se nositi sandale na petu s vezanjem oko gležnja, najčešće u zlatnoj i srebrnoj boji. Visoka peta naglasit će eleganciju, a sjajne boje dodat će dozu profinjenosti i glamuroznosti ljetnim outfitima.

Još jedan model ove je godine veliki hit, posebice kad svojim kombinacijama želite pokazati osjećaj za stil i dodati im ženstvenosti – natikače na petu. Savršeno se slažu na lepršave suknje i haljine, a kitten heel modeli pružit će stabilnost i udobnost. Lako ih je kombinirati, a dodaju gracioznost svakom ljetnom looku.

Osim što se ove sezone nosi zlatno i srebrno neizostavne su i sandale i natikače zemljanih tonova. Ove modele lako je stilizirati na razne kombinacije, a uz matching torbu svaki outfit izgledat će usklađeno.

Versatilne i udobne – sandale na punu petu

Ne možemo zamisliti ljetnu obuću bez sandala na punu petu. Osim što su izuzetno stabilne i udobne mogu se nositi na gomilu outfita. Prvi koji nam svima pada na pamet kada netko spomene sandale na punu petu su lagane haljine za plažu, velika torba i slamnati šešir, ali su savršene i za večernje šetnje gradom u prozračnim haljinama i suknjama.                       

Udobne natikače nosimo na casual i razigrane outfite

Kad govorimo o udobnosti, najčešće ju povezujemo s ravnom obućom. Natikače su pravi ljetni klasik koji se može nositi svaki dan jer se lako uklapaju u svaki outfit i izuzetno su udobne. Ove sezone na casual outfite nosit će se nešto robusnije natikače s potplatom koje na prvu osvajaju udobnošću, a zanimljivi dizajn podići će svakodnevne kombinacije.

Popularni će biti i modeli prozirnih i gumenih natikača koje podsjećaju na 90-e. Izrazito su efektne pa su savršene za ljetne outfite, a daju i dozu nostalgije i retro štiha.       

Ljetna sezona ne može proći bez upečatljivih boja pa će popularne biti i natikače u ružičastoj, plavoj i zelenoj boji, a one sa životinjskim uzorkom birat će odvažne trendseterice. 

Resice i neobični uzorci u boho-chic stilu koji će dodati razigranosti kombinacijama. Ove modele obožavat će sve ljubiteljice boja i uzoraka, a slagat će se i na jednobojne kombinacije kojima treba nešto upečatljivo da se istaknu.

Iako ih povezujemo s udobnošću i ležernim stilom, ravne pete itekako mogu biti elegantne i slagati se na otmjene outfite. Jednostavni modeli u neutralnim bojama odlično se slažu na outfite ravnih krojeva i klasičnog dizajna, dok modeli s apliciranim perlicama ili ukrasnim kopčama upotpunjuju svečanije kombinacije.

Nove trendi modele sandala i natikača za ljetnu sezonu pronaći ćete u Aldo poslovnicama i na Aldo web-shopu gdje možete odabrati savršen par za svaku prigodu.

Moda