Instagram
Instagram //

@phoebesummernails

U svijetu manikura smo zapazili novi trend koji svojim zanimljivim efektom izgleda savršeno za ljeto, a radi se o aura noktima. Aura manikura ima zamagljene kuglice boje u središtu nokta koje se stapaju s drugom bojom, ili bojama, a cijela filozofija ove manikure je da nema oštrih rubova, nego su prijelazi lijepo stopljeni i nježni. Završni rezultata na noktima izgleda nježno, stopljeno i maglovito, zato je bitno, prije nego se odlučite za ovu manikuru da pronađete kozmetičarku koja će vam ovu manikuru napraviti kako spada – jer oštri rubovi na ovoj manikuri su a big no. Napredak u svijetu manikure, poput korištenja airbrusha uveliko olakšava nastavak ove manikure, koja izgleda kao da sadrži eksploziju boje ali maglovito i nježno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Phoebe 🩷 (@phoebesummernails)

Ova misteriozna i čarobna manikura zapravo ima poveznicu s vlastitom aurom, jer upravo ona određuje koju ćemo boju imati na noktima. Aura predstavlja šareno elektromagnetsko polje koje okružuju naše tijelo te opisuje našu energiju. Svaka boja aure nosi različito značenje. Ako je vaša aura ružičasta, vaša energija je nježna i ljubazna. Ako je žuta, vjerojatno ste optimistični i slobodnog duha. Naravno, to je samo opcija - možete svoje nokte ukrasiti u bojama koje se vama sviđaju bez obzira na njihovo značenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mao.ge (@mao.ge)

Ako želite neku promjenu od jednostavnih jednobojnih ili french noktiju, ovi artsy nokti su savršen inspo za vaš sljedeći termin kod kozmetičarke. S aura noktima možete eksperimentirati i biti dodatno kreativni pa na njih dodati sitne simbole, poput zvjezdica i točkica.

Ljepota