IMBD //

Prijateljstvo između Emily Cooper i Mindy Chen jedan je od najšarmantnijih aspekata popularne Netflixove serije "Emily in Paris". Kroz svoje avanture u Parizu, ove dvije prijateljice prolaze kroz mnoge uspone i padove, uvijek podržavajući jedna drugu na način koji nas često natjera da poželimo imati takvo prijateljstvo u vlastitom životu. Donosimo četiri ključna trenutka iz serije u kojima smo posebno osjetili tu želju.

1. Rođendansko iznenađenje

U prvoj sezoni, kada Emily nije mogla otići kući u Ameriku zbog posla, Mindy je organizirala spontano rođendansko slavlje u svom stanu. Iako Emily nije očekivala ništa posebno, Mindy je priredila zabavu koja je uključivala tortu, balone i zajedničke prijatelje. Ovaj trenutak pokazuje koliko Mindy brine o Emily i koliko joj je stalo da se Emily osjeća voljeno i cijenjeno, čak i kada je daleko od doma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

2. Zajednički nastup na ulicama Pariza

U drugoj sezoni, nakon što Emily sazna da je Mindy talentirana pjevačica, Mindy napokon odluči prevladati svoje strahove i prihvaća Emilyin prijedlog da nastupi na ulicama Pariza. Emily je uz nju kao moralna podrška, snima njezin nastup i bodri je, pokazujući koliko vjeruje u njezin talent. Ovaj trenutak je dirljiv primjer kako prijatelji mogu ohrabriti jedni druge da prevladaju svoje nesigurnosti i poduzmu hrabre korake.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

3. Bez osuđivanja

Mindy dolazi iz bogate obitelji koja živi u Kini, ali je napustila sve kako bi slijedila svoje snove u Parizu. U trenutku kada Emily sazna za Mindyinu prošlost i razloge zbog kojih je napustila svoj dom, umjesto da je osuđuje, Emily joj pruža podršku i razumijevanje. Ova scena pokazuje koliko je Emily empatična i koliko je važno imati prijatelja koji će te prihvatiti bez obzira na prošlost.

4. Ljubavni savjeti

Jedan od ključnih trenutaka u drugoj sezoni je kada Mindy pomaže Emily da se nosi s kompliciranim osjećajima prema Gabrielu. Kada se Emily nađe u emocionalnom kaosu zbog svojih osjećaja prema Gabrielu i Camille, Mindy joj pomaže da razjasni svoje misli i donese odluku koja je u skladu s njenim osjećajima i vrijednostima. Mindy je tu kao glas razuma, ali i kao netko tko će podržati Emily bez obzira na ishod.

Pop kultura