Profimedia //

Kraljica Maksima i Kraljica Letizia ponovno su udružile snage i zajedno podsjetile Lab6, ustanovu za mentalno zdravlje mladih u Amsterdamu. Kraljevski duo razgovarao je s mladim pojedincima i radnicima, raspravljajući o kritičnoj važnosti pristupačne podrške mentalnom zdravlju koje je danas gore nego ikada prije.

Profimedia

Posjeta centru je uistinu hvalevrijedan potez, a mi nismo mogli ne primijetiti outfit Kraljica Letizije s kojim je malo iskočila iz svojih uobičajenih okvira. Letizia je dokazala kako su crvena i roza boja savršeni spoj i da dobar color blocking može izgledati elegantno i sofisticirano.

Profimedia

Letizia je predimenzionirani ružičasti kaput brenda Carolina Herrera ukombinirala s crvenom kimono-sleeve haljinom također s potpisom Caroline Herrere i Magrit 'Marian' Slingback ružičastim cipelama. Cijeloj kombinaciji dodala je i jednostavne srebrne viseće naušnice s dijamantima i odgovarajuću Olivia Mareque Pantone torbicu na rame.

Do izražaja je došla i njezina nova frizura, odnosno ravno isfeniran bob kao i šminka koju je uskladila sa svojim kompletom, ružičasto sjenilo i rumenilo.

Profimedia

Kasnije tog dana, prisustvovali su desetoj obljetnici Amsterdam Spanish Film Festivala, dodatno ističući kulturnu razmjenu i suradnju između njihovih zemalja.

 

 

Moda