Loewe
//

Loewe

Ovaj limitirani komad izrađen je od ostatke kože iz prethodnih kolekcija, što je potez koji itekako odražava brendovu sklonost prema održivim modnim praksama kojih nedostaje na tržištu. Tako Flamenco Surplus predstavlja puno više od obične torbe; to je zapravo “umjetnički omaž prirodi”.

Torbu karakteriziraju taktilni slojevi boja koji imitiraju valovite oblike stijenskih i topografskih ilustracija, odražavajući bit ljepote prirodnog svijeta. Svaki dizajn torbe jedinstven je i svjedoči o mijenjajućim pejzažima koji su ga nadahnuli, a kao clutch model, predstavlja savršeni odabir za sve nadolazeće ljetne dane.

Proces izrade 

Stvaranje Flamenco Surplus torbe temeljiti je i ručni proces. Putovanje počinje odabirom dijelova ostale kože, koji se zatim režu i komprimiraju zajedno. Ovaj početni korak osigurava da nijedna torba nije ista, već svaka ima svoj jedinstveni uzorak i varijaciju boja. 

Kada se dijelovi kože slože, koristi se posebna tehnika naziva "skiving". Ova tehnika uključuje pažljivo uklanjanje tankih slojeva s površine kako bi se otkrile kontrastne boje ispod. Rezultat je upečatljivi slojeviti efekt koji dodaje dubinu i dimenziju vanjskom izgledu torbe, čineći je pravim malim umjetničkim djelom. 

Flamenco Surplus dostupan je u svim Loewe trgovinama kao dio Surplus projekta koji naglašava predanost održivosti postojećih materijala za stvaranje novih, inovativnih dizajna.

S Flamenco Surplus torbom, Loewe nas poziva da prihvatimo održivu modu bez kompromisa na stilu, što je definitivno pravac u kojem želimo ići.

Moda