Promo
Zalando //

Promo

Inspirirani hrvatskim destinacijama za odmor, kreirali smo stilski vodič u čijem su fokusu bazni komadi idealni za svaku priliku, streetwear odjeća i obuća, kao i premium stilovi i brendovi. Od suncem okupane obale do užurbanih ulica Zagreba, zaranjamo u trendove koji će dominirati ovom sezonom i pomoći u isticanju onoga što vas čini posebnima.

Hvar: Romantične siluete i pastelni tonovi

Netaknute plaže i kristalno čisto more idealno je okruženje za nositi peach fuzz trend - zamislite sebe kako ležite na obali Hvara ili šetate slikovitim promenadama Rovinja noseći lepršave, romantične siluete u nježnim nijansama marelice i pastelnim tonovima. Osim toga, za bijeg od ljetnih vrućina savršene su maksi haljine, lagane bluze i prozračne suknje koje nosi morski povjetarac. Uparite ih s delikatnim dodacima poput slamnatih šešira, pletenih torbi i upečatljivih naočala kako biste upotpunili svoj bezbrižno šik izgled za plažu.

Zagreb: Urbana elegancija

Za one koji se nađu u srcu Zagreba tijekom ljeta, trend poznat kao white noise nudi savršenu mješavinu sofisticiranosti i jednostavnosti. Potpuno bijele kombinacije su idealno platno za izražavanje kreativnosti, odnosno igru s teksturama i oblicima koji će na bijeloj odjeći najbolje doći do izražaja. Za šetnju već poznatim ulicama Gornjeg grada ili uživanje u kavi na Cvjetnom trgu, odaberite lagane suknje, strukturirane sakoe i minimalističke haljine koje odišu profinjenom elegancijom. Dodajte svoj osobni pečat outfitu upečatljivim dodacima poput smjelih sunčanih naočala ili masivnih sandala kako biste podigli svoj izgled.

Split: Odvažni uzorci i živahne boje

U Splitu, spoj drevne rimske arhitekture i moderne hrvatske kulture savršena je pozornica za eklektičnu ljetnu modu. Prigrlite mediteranski šarm s odvažnim uzorcima i živahnim bojama. Zamislite lepršave, šarene donje dijelove odjeće u kombinaciji s lanenim topićima i košuljama za udoban, a opet moderan izgled. Večernji izlazak prilika je za odjenuti živopisnu, upečatljivu narančastu haljinu, savršenu za isticanje. Dodajte statement naušnice kako biste unijeli dašak modernog stila, i odaberite udobne, šik sandale koje su idealne za istraživanje gradskih kamenih ulica. Bilo da šetate kroz Dioklecijanovu palaču ili uživate u zalasku sunca na splitskoj rivi, ovi komadi osigurat će vam da izgledate besprijekorno šik.

Moda