Profimedia //

Prošlog četvrtka kraljica Maxima je posjetila selo Zevenbergschen Hoek u Nizozemskoj, a cilj posjete bio je pomoći zajednici u rješavanju izazova koje donosi starenje stanovništva i povećana potražnja za skrbi. Naravno ovaj posjet nije prošao nezapaženo ni od strane brojnih zaljubljenika/ca u njezin stil koje je oduševila njezina elegantna neutralna kombinacija koja je savršeno nadopunjavala njezin ten. 

Kraljica je nosila odjeću s potpisom Natan Couture, odnosno svijetlo ružičastu košulju kratkih rukava i duge bijele hlače širokih nogavica visokog struka. Uz odjeću je besprijekorno uklopila bež lakirane cipele s potpisom Salvatore Ferragamo i Hermes Jige Elan 29 bež torbicu. Njezini modni dodaci uključivali su upečatljivu unikatnu ogrlicu St. Erasmus, s velikim, svjetlucavim ružičastim draguljima i Dinh Van Le Cube dijamantnu narukvicu.

Tijekom obilaska, kraljica Maxima susrela se s lokalnim stanovništvom s kojim je razgovarala o prilagođavanju demografskim promjenama, budući da mnogi mlađi stanovnici odlaze u obližnje gradove i u selu ostavljaju veći udio starijih stanovnika. Kraljica je istražila inicijative usmjerene na borbu protiv usamljenosti među starijim osobama što je svakako tema o kojoj se u današnje vrijeme jako malo govori.

Posjet kraljice Maxime Zevenbergschen Hoeku samo je bio njezine stalne predanosti podršci starijima i isticanju napora malih zajednice diljem Nizozemske, a njezina prisutnost, definitivno je skrenula pozornost na inovativne načine na koje se može pomoći stanovništvu čemu nije odmogao ni njezin besprijekorni stil odnosno sposobnost vještog spajanja klasike s razigranim modnim dodacima.

Sve u svemu, posjet kraljice Maxime Zevenbergschen Hoeku bio je značajan i stilski događaj, naglašavajući važnost skrbi za zajednicu i ulogu kraljice u promicanju inicijativa socijalne skrbi diljem zemlje.

Moda