Foreo
Promo //

Foreo

Više se ne morate brinuti hoćete li stići na sve tretmane ili hoće li sva vaša kozmetika stati u torbu. Švedski skin-tech gigant, FOREO, riješio je te probleme - s odabranim putnim uređajima, putujte bezbrižno i lagano.

LUNA 4 go

LUNA 4 go je savršen za putovanja jer je kompaktan i jednostavan za korištenje. Njegova mala veličina omogućuje vam da ga lako smjestite u svoju torbu, bez zauzimanja previše prostora. Bez obzira gdje se nalazite, uvijek ćete imati alat za profesionalnu njegu kože pri ruci. Osim toga, FOREO Micro-foam Cleanser 2.0 mini dolazi u praktičnom pakiranju koje je idealno za putovanja, osiguravajući da vaša koža ostane čista i hidratizirana u svakom trenutku.

Hidratacija je tajna blistave i zdrave kože koja se često isušuje zbog smanjenja vlage. Važno je temeljito očistiti lice, a LUNA 4 go u kombinaciji s FOREO Micro-foam Cleanserom 2.0 automatski će vam pomoći očistiti kožu i pripremiti je za tretman mikrostrujom. Ovaj uređaj uklanja nečistoće i hidratizira kožu zahvaljujući restorativnoj kombinaciji aminokiselina i vitamina E.

BEAR 2 go

Sljedeći travel skin-tech uređaj je FOREO BEAR 2 go. BEARTM 2 go koristi tehnologiju mikrostruje i FOREO-ove T-Sonic pulsacije kako bi nježno i učinkovito tonirao i učvrstio kožu. Mikrostruja pomaže tonirati i učvrstiti mišiće lica, dok T-Sonic™ masaža poboljšava limfnu drenažu, smanjuje zadržavanje tekućine i uklanja toksine. Potiče mikrocirkulaciju i zateže kožu, dostavljajući kisik i hranjive tvari stanicama, što ubrzava obnovu kože, uklanja pigmentaciju i povećava sjaj. Klinički je dokazano da uređaj poboljšava duboke bore i sitne linije već u tjedan dana. 

BEARTM 2 go je savršen za putovanja jer se lako uklapa u svaku torbu. Za razliku od invazivnijih postupaka koji zahtijevaju izbjegavanje sunca, s BEAR 2 go možete nastaviti uživati u ljetnim aktivnostima bez prekida. Idealan je za one koji žele održavati svoju rutinu njege kože gdje god se nalazili. Za najbolje rezultate, koristite BEAR 2 go sa serumom FOREO SUPERCHARGED serum 2.0, koji je izrađen od 91% prirodnih sastojaka, bez nepoželjnih dodataka i potpuno je veganski. Ovaj serum povećava proizvodnju kolagena, učvršćuje kožu i smanjuje sitne bore, a klinički je dokazano da nakon četiri sata od nanošenja povećava razinu vlage u koži za 55%. Ovi proizvodi zajedno osiguravaju hidratiziranu, blistavu i mladoliku kožu, čak i dok ste na putu.

UFO 3 go

Duboka hidrataciju uz UFO™ 3 go - kompaktni uređaj koji nudi pomlađujući tretman maskom, LED terapiju zagrijavanjem i T-Sonic™ masažu. Ovaj uređaj je 10 puta učinkovitiji i brži od običnih maski za lice, koristeći Hyper-Infusion tehnologiju za trenutnu i dugotrajnu hidrataciju, osiguravajući da vaša koža bude blistava cijeli dan. Postizanje sjajne i hidratizirane kože sada je lako kao dvije minute uživanja - savršen tretman za svakog svjetskog putnika ili svakodnevnog avanturista.

Hidratacija je neophodna tijekom putovanja jer su putovanja često povezana s izloženosti različitim klimatskim uvjetima i suhim zrakom u zrakoplovima, što može dovesti do dehidracije kože. Dehidrirana koža gubi elastičnost, postaje osjetljiva i sklonija iritacijama te brže pokazuje znakove starenja. Korištenjem UFO™ 3 go osiguravate da vaša koža ostane hidratizirana, zaštićena i blistava, bez obzira na to gdje se nalazite. Održavanje optimalne razine vlage u koži ključno je za očuvanje njenog zdravlja i mladolikog izgleda, što čini hidrataciju nezaobilaznim dijelom svake rutine njege kože, posebno na putovanjima.

Možete biti sigurni da će vaša koža biti blistava i zdrava bez obzira na uvjete. Ovi proizvodi ne samo da čiste i hidratiziraju vašu kožu, već i olakšavaju vašu rutinu njege kože dok ste na putu. Stoga, ne zaboravite ponijeti ove putne uređaje na vaše sljedeće putovanje i uživajte u bezbrižnom i jednostavnom održavanju svoje kože.

Ljepota