Profimedia //

Sarah Jessica Parker

Poznata glumica koja utjelovljuje legendarnu Carrie Bradshaw, nedavno je oživjela mnogima omiljenu frizuru iz slavnih "Sex and the City" dana. Riječ je naravno o bočnom repu kojem je sada dodala jedan zanimljivi i moderniji twist, pa je tako isti voluminozniji nego ikada prije. Ova frizura utjelovljuje nostalgiju glamura ranih 2000-tih po kojoj je Carrie itekako poznata, pa se nameće kao savršen odabir za sve nadolazeće ljetne dane, kada želimo postići uredan, ali neopterećeni izgled kose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serge Normant (@sergenormant)

Iza ove frizure naravno stoji profesionalac, odnosno Sarahin omiljeni hair stilist, Serge Normant koji je poznat po svojoj sposobnosti reinterpretiranja klasičnih stilova. Normantov rep karakteriziran je skupljanjem kose na jednu stranu i značajnim volumenom na tjemenu koji mu daje dodatni efekt glamura. Kosa je pričvršćena gumicom, koja je vješto skrivena omotanim pramenom pomoću kojeg se postiže elegantan i uglađeni završetak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max (@streamonmax)

Iako Sarah Jessica Parker nije poznata po čestom mijenjanju frizure, Carrie je gotovo svaku životnu promjenu uvijek vješto obilježila dovoljno primjetnom promjenom stila. Sjetimo se samo kada je Mr. Big ostavio gotovo pred oltarom, pa je nekoliko mjeseci nakon otišla u zagasitu nijansu smeđe ili kada je na samom početku snimanja "And Just Like That" odlučila stati na kraj poznatim kovrčama s ravnim, gotovo besprijekornim izgledom kose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Kako bilo, izgleda da se u novim epizodama polako, ali sigurno vraća ona stara Carrie kojoj je voluminoznost i dalje jedan od zaštitnih znakova, a bočni rep koji je već zaludio društvene mreže, samo dodatno potvrđuje njezin trajni utjecaj i sposobnosti da inspirira žene sve životne dobi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Stoga, ako ne znate što biste s kosom ovoga ljeta, zavežite je u bočni rep, nabacite haljinu bez naramenica, obucite japanke i baš kao i Carrie, otiđite na jedan bezbrižan ručak s najboljim prijateljicama.

Ljepota